Meni
Košarica

Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež

Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež
Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež
Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež
Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež
Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež
Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež
Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež
Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež
Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež
Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež
Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež
Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež
Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež
Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež
Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe - Bež

Če vaš malček ponoči težko spi, je sanjska ovčka Ewan Deluxe tukaj, da vam pomaga!

Bacek Ewan Deluxe je zasnovan za poustvarjanje pomirjujočega občutka maternice, saj oddaja mehke zvoke in pomirjujoč rdeč sij, da umiri dojenčke in malčke.

Strokovno zasnovan z uporabo znanosti o spanju za pomoč malčkom, ki se ponoči težko umirijo.

S senzorjem za jok, 5 pomirjujočimi zvoki in odstranljivim modulom za strojno pranje.

PREVERI ŠE POSEBNO PONUDBO! Bacek Ewan v kompletih → Klik

54.99€
Brez DDV: 45.07€

Izjemno ljubka, večkrat nagrajena igrača za spanje Bacek Ewan Deluxe posnema udobje maternice z mehko rdečo svetlobo, ki pomaga ustvarjati melatonin, in izbiro pomirjujočih zvokov rožnatega in belega šuma, vključno z dejanskim posnetkom srčnega utripa in maternice, da novorojenčke in malčke zaziba v miren spanec.
 

Mehka rdeča svetloba, ki pomaga ustvarjati melatonin

Bacek Ewan posnema udobje maternice z mehkim rdečim sijem, podobnim tistemu, ki bi ga dojenček videl v trebuščku. Rdeča svetloba pomaga stimulirati proizvodnjo melatonina, naravnega hormona, ki vam pomaga spati.
 

5 zvokov roza in belega šuma

Zasnovan za poustvarjanje pomirjujočega občutka v maternici, Ewan Deluxe oddaja mehke zvoke na nizki osnovni frekvenci, ki jo dojenčki slišijo v maternici, znani kot rožnati šum, in to združuje s pomirjujočo toplo svetlobo, da pomiri vašega dojenčka ali malčka.
Ewanovi zvoki pomagajo prikriti glasne zvoke, ki lahko zbudijo vašega otroka, in zagotavljajo pomirjujoče okolje za spanje. Pediatrične raziskave kažejo, da so ti zvoki dokazano izjemno pomirjujoči in lahko pomagajo umiriti tudi dojenčke z bolečinami, ki jih povzročajo kolike.

Izbirate lahko med petimi zvočnimi posnetki: šušš, sesalnik, dež, melodija harfe in maternica. Vsak od zvokov je posnet pri nizki frekvenci nizkih tonov, podobni tistim pred rojstvom, in je združen s posnetkom srčnega utripa mamice v mirovanju, da se otroku pomaga umiriti.

 

Senzor za jok MoonMode smartCRY

Bacek Ewan Deluxe je opremljen z inteligentnim senzorjem za jok MoonMode smartCRY, ki je pametno zasnovan tako, da se samodejno aktivira, ko se dojenček ponoči zbudi. To mu pomaga pri ponovnem umirjanju, kar pomeni, da lahko Ewan brez truda izvaja svojo čarovnijo in zagotovi, da lahko celotna družina dobro spi!
Senzor smartCRY posluša 4 ure - če se vaš dojenček ne premika, se bo samodejno izklopil, da pomaga ohraniti življenjsko dobo baterije.

 

Samodejni izklop in časovnik

Svetlobno-zvočni modul ima 20-minutni časovnik s samodejnim izklopom, kar staršem prihrani neprijetnost vstajanja iz postelje, da bi izklopili Ewana.
 

Odstranljiv modul za pranje v pralnem stroju

Ewan Deluxe ima tudi odstranljiv modul, tako da lahko Ewana operete, tako da ostane čist in zdrav!
Pralno v stroju pri največ 30° na občutljivem programu. Najprej odstranite kontrolni modul! Priporočamo sušenje na zraku, lahko pa ga sušite v sušilnem stroju pri nizki temperaturi.

 

Ewan gre povsod z vami!

Prav tako je Bacek Ewan odličen spremljevalec na potovanjih, saj se zlahka pritrdi na nosilce otroške posteljice, otroške vozičke ali avtomobilske sedeže z uporabo svojega repka v obliki Velcro traku, kot nalašč za družinske počitnice in nočitve, ko malčki potrebujejo znan obraz.
Poleg tega, da je preprosto najbolj srčkana ovčka v od vseh, je Ewan Deluxe popolno darilo za dojenčka ali malčka!

 

Prednosti Backa Ewana Deluxe

  • Mehka ljubka igrača Bacek Ewan Deluxe s svetlobnimi in zvočnimi funkcijami za zazibanje dojenčka v miren spanec.
  • Inteligentni senzor za jok MoonMode smartCRY se samodejno aktivira, ko se otrok ponoči zbudi.
  • 5 pomirjujočih zvokov: šušš, sesalnik, dež, melodija harfe in posnetek maternice. Vsa zvočna zaporedja imajo v ozadju srčni utrip v mirovanju - ni računalniško ustvarjen.
  • Mehka rožnata svetloba posnema okolje maternice, da pomaga pri udobju in pomirjanju.
  • Svetlobno-zvočni modul ima 20-minutni časovnik s samodejnim izklopom in nadzorom glasnosti.
  • Z ježkom se enostavno pritrdi na nosilce otroške posteljice, otroške vozičke in avtomobilske sedeže.
  • Za dojenčke, mlajše od 12 mesecev, obesite Ewana na otroško posteljico ali postavite poleg košare.
  • Odstranljiv kontrolni modul, zato je Ewan Deluxe mogoče prati v pralnem stroju.


Baterije: Za delovanje potrebuje 3x AA baterije (LR06 1,5 V max). Baterije niso priložene.
Zelo priporočamo, da z Bacek Ewan Deluxe uporabljate visokokakovostne polnilne baterije AA. Če imate 2 kompleta in ju menjavate, boste imeli vedno pri roki sveže baterije. To bo veliko bolj ekonomično, poleg tega pa boste pomagali ohranjati energijo in tudi planet!

Če senzor joka v vašem Ewan Deluxe nenadoma preneha delovati ali se nenehno izklaplja, mu morate zamenjati baterije. Kontrolni modul ima aktivacijo z enim gumbom in/ali senzor smartCRY, ki se samodejno aktivira, ko otrok joka. Modul predvaja 5 različnih pomirjujočih zvokov in ima izbirno rdečo svetlečo LED. Modul je skrit v žepu znotraj igrače.

Pranje: Pralno v stroju pri največ 30°C na občutljivem programu. Najprej odstranite kontrolni modul! Priporočamo sušenje na zraku, lahko pa ga sušite v sušilnem stroju pri nizki temperaturi.
 

Lynda je mama šestih otrok in izumiteljica izdelkov Sweet Dreamers. Ko se je rodil njen šesti otrok, Bradley, je nenehno jokal in vsako noč ga je bilo težavno uspavati. To je trajalo do dveh let in pol! Poskusila je vse, da bi ga pomirila, in je odkrila, da je eden najzanesljivejših načinov zatemniti luči, vklopiti sesalnik in ga zibati, ko je v postelji ... v nekaj minutah je zaspal!

To je bilo dobro, a kdo želi začeti sesati ob 2. uri zjutraj? Zato je po trgovinah in internetu iskala izdelke, ki bi ponovili te pogoje, in hitro ugotovila, da tam ni nič primernega. Odločila se je, da bo izumila vrsto izdelkov, ki ne bi le pomirjali nemirnih dojenčkov in malčkov, ampak bi tudi spodbujali oblikovanje zdravega vzorca spanja, da bi lahko imel vsakdo dober počitek.

Naslednjih nekaj let je problem raziskala globlje in preiskala dragocene prispevke strokovnjakov za spanje, univerzitetnih oddelkov in zdravstvenih delavcev. Posvetovala se je tudi z industrijo za nego dojenčkov in skupinami za oblikovanje izdelkov ter seveda anketirala številne starše z majhnimi dojenčki. Po 7-letnih raziskavah so nastali izdelki Sweet Dreamers.

Izdelki so s pomočjo strokovnjakov natančno oblikovani in raziskani. Upamo, da bodo izdelki za spanje Sweet Dreamers uresničili vaše sanje, če imate svojega malega "Bradleyja". Pobrskajte po izdelkih - morda vas le en klik loči od tega, da bi čas spanja spremenili v srečno, varno in koristno izkušnjo za vse.

 

Povezani izdelki