Meni
Košarica

Sweet Dreamers Ewan ninica Baa baa blankie - Vijolična

Sweet Dreamers Ewan ninica Baa baa blankie - Vijolična
-23 %
Sweet Dreamers Ewan ninica Baa baa blankie - Vijolična

Ewan sanjska ovčka ima novega člana v svoji zbirkininico Baa baa blankie! Ta mehka, udobna odeja je narejena iz mehkega pliša s svilnatimi robovi, ki je kot nalašč za crkljanje pred spancem.

V zmagovalni kombinaciji z backom Ewanom ta čudovito mehka odeja Baa baa blankie zagotavlja udobje in pomaga najmlajšim odleteti v sanjsko deželo!

9.99€
12.99€
Brez DDV: 8.19€
  • Odlično za crkljanje ob katerem koli času dneva
  • Idealno za kombinacijo Ewana in ninice
  • Super mehke, svilnate tkanine, ki jih malčki obožujejo
  • Mehka tkanina iz blazinastih odej, ki enostavno absorbira mamin in očetov vonj
  • Pazi na malčke
  • Strojno pralno pri 40°C
  • Primerno za sušenje v sušilnem stroju

Za zagotavljanje zdravja vašega otroka je potrebno paziti na to, da so ninice ves čas čiste. Preden ninico date vašemu malčku, jo temeljito operite s toplo vodo in nekaj dodanega otroškega mila.
OPOMBA! Obvezno odstranite plastične dodatke in embalažo, preden ninico date otroku. Prosimo, shranite vse informacije o izdelku na dostopno mesto za kasnejšo uporabo. Ne puščajte otrok brez nadzora! Ročno pranje. Primerno za starost otroka 0+ mesecev.

Lynda je mama šestih otrok in izumiteljica izdelkov Sweet Dreamers. Ko se je rodil njen šesti otrok, Bradley, je nenehno jokal in vsako noč ga je bilo težavno uspavati. To je trajalo do dveh let in pol! Poskusila je vse, da bi ga pomirila, in je odkrila, da je eden najzanesljivejših načinov zatemniti luči, vklopiti sesalnik in ga zibati, ko je v postelji ... v nekaj minutah je zaspal!

To je bilo dobro, a kdo želi začeti sesati ob 2. uri zjutraj? Zato je po trgovinah in internetu iskala izdelke, ki bi ponovili te pogoje, in hitro ugotovila, da tam ni nič primernega. Odločila se je, da bo izumila vrsto izdelkov, ki ne bi le pomirjali nemirnih dojenčkov in malčkov, ampak bi tudi spodbujali oblikovanje zdravega vzorca spanja, da bi lahko imel vsakdo dober počitek.

Naslednjih nekaj let je problem raziskala globlje in preiskala dragocene prispevke strokovnjakov za spanje, univerzitetnih oddelkov in zdravstvenih delavcev. Posvetovala se je tudi z industrijo za nego dojenčkov in skupinami za oblikovanje izdelkov ter seveda anketirala številne starše z majhnimi dojenčki. Po 7-letnih raziskavah so nastali izdelki Sweet Dreamers.

Izdelki so s pomočjo strokovnjakov natančno oblikovani in raziskani. Upamo, da bodo izdelki za spanje Sweet Dreamers uresničili vaše sanje, če imate svojega malega "Bradleyja". Pobrskajte po izdelkih - morda vas le en klik loči od tega, da bi čas spanja spremenili v srečno, varno in koristno izkušnjo za vse.

 

Povezani izdelki