Meni
Košarica

Mom's Care Šumeča ninica Hobotnica

Mom's Care Šumeča ninica Hobotnica
Mom's Care Šumeča ninica Hobotnica
Mom's Care Šumeča ninica Hobotnica
Mom's Care Šumeča ninica Hobotnica
Mom's Care Šumeča ninica Hobotnica
Mom's Care Šumeča ninica Hobotnica
Mom's Care Šumeča ninica Hobotnica
Mehka in šelesteča ninica Mom’s Care v obliki hobotnice, zasnovana za vzpodbujanje različnih otrokovih čutil.
 
Različna tekstura materialov in kontrastne barve privabljajo pozornost vašega malčka. Zahvaljujoč svojim živobarvnim in privlačnim našitkom ter šelesteči foliji vaš malček razvija svoje motorične in ročne spretnosti.
 
Izdelana iz najboljših materialov - bombaž in velur.
15.99€
Brez DDV: 13.11€

Mom's Care kolekcija je v celoti izdelana v Evropi in ponuja izdelke najvišje kakovosti.

Zakaj črna in bela barva?
Dojenčki še ne prepoznajo barv. Visok barvni kontrast črne, bele in rdeče barve stimulira otrokov vid v prvih tednih življenja. Za izboljšanje vizualne stimulacije izberite igrače s črno belimi vzorci.

Šumeča tekstura
Šumeči zvoki spodbujajo razvoj koordinacije rok in oči.

Našitki
Našitki otroka dodatno zabavajo in izboljšajo njegovo koncentracijo.

 
Vsi materiali, uporabljeni v tej mehki igrači, so vašemu otroku prijazni. Materiali so prijetni in mehki, varni za nežno otroško kožo ter tudi varni za grizljanje v času rasti zob.
 
Primerno za starost:  0 mesecev
Velikost: 31cm x 22cm
Ročno izdelano na Poljskem.
 
Za zagotavljanje zdravja vašega otroka je potrebno paziti na to, da so igrače ves čas čiste. Preden igračo date vašemu malčku, jo temeljito operite s toplo vodo in nekaj dodanega otroškega mila.
OPOMBA! Obvezno odstranite plastične dodatke in embalažo, preden igračo date otroku. Prosimo, da shranite vse informacije o izdelku na dostopno mesto za kasnejšo uporabo. Ne puščajte otrok brez nadzora! Ročno pranje.

Mom's Care je poljska blagovna znamka, ki zadnjih 36 let proizvaja kontrastne in senzorične igrače za dojenčke in malčke.

Vse igrače so oblikovane in izdelane na Poljskem, iz kakovostnih materialov, ki ustrezajo evropskim standardom. Ekipa Mom's Care skrbi, da so vse igrače varne za dojenčke - ker proizvodnja temelji na Poljskem, jo lahko nadzorujejo na vsakem koraku.

Novorojenčki že od prvih dni potrebujejo skrbno izbrane predmete za razvoj čutov. Na začetku lahko dojenčki vidijo le črno-belo, potem rdečo barvo, kasneje pa še druge barve. Zato so črne, bele in rdeče kontrastne igrače tako pomembne v prvih mesecih.

Spodbujanje vizualnega razvoja ni edino, kar je pomembno. Pomembno je spodbuditi vsa čutila, z zvokom (nagubane igrače, ropotulje itd.) in dotikom (različne teksture). Izdelki Mom's Care so zasnovani tako, da pomagajo pri razvoju otrok na teh področjih.

Povezani izdelki