Meni
Košarica

Mom's Care Aktivnostna igrača in ropotuljica Hobotnica Tari - Siva

Mom's Care Aktivnostna igrača in ropotuljica Hobotnica Tari - Siva
Mom's Care Aktivnostna igrača in ropotuljica Hobotnica Tari - Siva

Mom's kolekcija ponuja ropotuljico v obliki hobotnice z živahnimi, barvitimi lovkami. 

Dojenček v maternici objame materino popkovino, lovke hobotnice pa ga objamejo in spomnijo na to vez. Ko prislonite Mom's hobotnico ob vašega otroka, mu daje občutek bližine in ga spominja na okolje znotraj maternice, v kateri je preživel 9 mesecev.

Uporabljeni materiali so mehki, ustvarjeni za crkljanje in prijazni za kožo ter varni za dlesni in zobe vašega otroka.

Mom's Care kolekcija je v celoti izdelana v Evropi in ponuja izdelke najvišje kakovosti.
 

16.99€
Brez DDV: 13.93€

Zakaj črna in bela barva?

Dojenčki še ne prepoznajo barv. Visok barvni kontrast črne, bele in rdeče barve stimulira otrokov vid v prvih tednih življenja. Za izboljšanje vizualne stimulacije izberite igrače s črno belimi vzorci.

Šumeča tekstura

  • Šumeči zvoki spodbujajo razvoj koordinacije rok in oči.

Našitki

  • Našitki otroka dodatno zabavajo in izboljšajo njegovo koncentracijo.


Primerno za: 0+ mesecev
Izdelano na Poljskem.
Material: bombaž, frotir
Velikost: 7x23 cm

Mom's Care je poljska blagovna znamka, ki zadnjih 36 let proizvaja kontrastne in senzorične igrače za dojenčke in malčke.

Vse igrače so oblikovane in izdelane na Poljskem, iz kakovostnih materialov, ki ustrezajo evropskim standardom. Ekipa Mom's Care skrbi, da so vse igrače varne za dojenčke - ker proizvodnja temelji na Poljskem, jo lahko nadzorujejo na vsakem koraku.

Novorojenčki že od prvih dni potrebujejo skrbno izbrane predmete za razvoj čutov. Na začetku lahko dojenčki vidijo le črno-belo, potem rdečo barvo, kasneje pa še druge barve. Zato so črne, bele in rdeče kontrastne igrače tako pomembne v prvih mesecih.

Spodbujanje vizualnega razvoja ni edino, kar je pomembno. Pomembno je spodbuditi vsa čutila, z zvokom (nagubane igrače, ropotulje itd.) in dotikom (različne teksture). Izdelki Mom's Care so zasnovani tako, da pomagajo pri razvoju otrok na teh področjih.

Povezani izdelki