Meni
Košarica

Naïf® Adult Kremni gel po sončenju 100ml

Naïf® Adult Kremni gel po sončenju 100ml
Naïf® Adult Kremni gel po sončenju 100ml
Naïf® Adult Kremni gel po sončenju 100ml
Naïf® Adult Kremni gel po sončenju 100ml
Naïf® Adult Kremni gel po sončenju 100ml
-27 %
Naïf® Adult Kremni gel po sončenju 100ml
Naïf® Adult Kremni gel po sončenju 100ml
Naïf® Adult Kremni gel po sončenju 100ml
Naïf® Adult Kremni gel po sončenju 100ml
Naïf® Adult Kremni gel po sončenju 100ml
Naïf® Adult Kremni gel po sončenju 100ml

Poleg dobre zaščite pred soncem v času izpostavljenosti soncu je pomembno, da koži omogočimo dobro nego tudi po sončenju. Kremni gel Naïf®, za čas po izpostavljenosti soncu, kožo pomirja in hladi. Prijazna sestava gela za nego kože po sončenju vsebuje aloe vero in glicerin na rastlinski osnovi.

  • Zaloga: Na zalogi
  • Znamka: Naïf®
10.99€
14.99€
Brez DDV: 9.01€

Koža je po izpostavljenosti soncu lahko dehidrirana, suha in groba. Kremni gel za po sončenju Naïf® koži vrača sijaj, jo pomirja, hrani in hladi. Negovanje in skrb za kožo na poletnih počitnicah je dobro načrtovati. V času, ko je vaša koža izpostavljena soncu, vedno poskrbite za dobro zaščito pred UVA in UVB-žarki. Svetujemo vam, da za čas izpostavljenosti soncu izberete visoko kakovostne sončne kreme Naïf® z naravno sestavo, brez nano delcev, aluminija in mikroplastike. Za otroke je na voljo posebno formulirana sončna krema za nežno otroško kožo, primerna za uporabo že od rojstva naprej.

Po izpostavljenosti soncu kremni gel v zmerni do večji količini nanesite na želene predele in vtrite z nežnimi krožnimi gibi. Postopek ponovite, če je koža zelo suha. Za dodaten efekt hlajenja izdelek lahko hranite v hladilniku. Za popolno nego kože po sončenju poskrbi prijazna sestava hladilnega gela; aloe vera z glicerinom na rastlinski osnovi. Kremni gel po sončenju z naravno sestavo ne vsebuje parabenov in škodljivih snovi. Primeren je za vse tipe kože, tudi za suho in občutljivo kožo.

Naïf je številka 1 na Nizozemskem in vsak dan bolj priljubljena kozmetika za vse družinske člane, ki je danes poznana že širom sveta. Naïf kozmetika je naravna, dermatološko testirana, brez alergenov, brez glutena, brez škodljivih snovi, 100% veganska in 100% »cruelty free«, izdelana brez krutosti do živali. Vsi izdelki so proizvedeni v EU, na Nizozemskem. Poleg izjemno bogate, a nežne in naravne sestave so v podjetju poskrbeli tudi za okolju prijazno embalažo. Embalaža kozmetike Naïf je brez BPA in mehčal. Izdelana je iz bioplastike, katere glavna sestavina je sladkorni trs. Embalaža nosi prepoznavni pečat »I’m Green Plastic«.

Pripravljeni na poletni dopust? Ne pozabite na pomemben del prtljage za družinske počitnice: kremo za sončenje Naïf in gel za nego kože po sončenju. Ali ste vedeli, da sončne kreme Naïf ne vsebujejo nano delcev in aluminija? Sočne kreme vsebujejo mineralne filtre brez nano delcev. Nano delci poskrbijo za neviden nanos kreme, lahko pa negativno vplivajo na okolje, zato v Naïf proizvodih niso prisotni. V sončnih kremah Naïf prav tako ni prisoten aluminij. Kot stabilizator formule je kot sestavina krem za sončenje z mineralnimi UV filtri dodan tudi aluminijev hidroksid. Zaenkrat še ni raziskav, ki bi dokazovale, da je ta sestavina lahko škodljiva za kožo ali okolje. Aluminijev hidroksid ni primerljiv z aluminijevim klorohidratom v deodorantu, za katerega je na primer znano, da je zdravju škodljiv. Kljub neškodljivosti, se je blagovna znamka Naïf odločila, da aluminija NE vključi v sestavo krem za sončenje.

Podrobnosti
Uporaba:

Kremni gel po sončenju
Neguje, pomirja, hladi in vlaži kožo po sončenju
Po izpostavljenosti soncu kremni gel v zmerni do večji količini nanesite na želene predele in vtrite z nežnimi krožnimi gibi. Postopek ponovite, če je koža zelo suha. Za dodaten efekt hlajenja izdelek lahko hranite v hladilniku.
Sestava:

Naravna sestava
Z aloe vero in glicerinom na rastlinski osnovi
Brez parabenov in škodljivih snovi
Dermatološko testiran izdelek
100% veganski
Brez glutena
Brez alergenov
100% »cruelty free«, proizvedeno brez krutosti do živali
Embalaža izdelka je brez BPA in mehčal. Izdelana je iz bioplastike, katere glavna sestavina je sladkorni trs. Embalaža nosi prepoznavni pečat »I’m Green Plastic«. Logotip najdete na hrbtni strani embalaže.
Kremni gel po sončenju Naif®:

Nežna in naravna sestava
Kožo pomirja, hladi, vlaži in neguje
Izdelek je primeren za vse tipe kože
Izdelek je primeren tudi za občutljivo in suho kožo
Izdelek je zasnovan in proizveden v EU, na Nizozemskem
Izdelek ni testiran na živalih
Naravi prijazna embalaža; embalaža Naïf kozmetike je izdelana iz sladkornega trsa, ki je bolj prijazen do okolja. Embalaža nosi prepoznavni pečat »I’m Green Plastic«
Priročna velikost embalaže omogoča enostavno shranjevanje v previjalni torbi
Pakiranje: 100 ml
Testi in certifikati:

Dermatološko testiran izdelek
RSPO certifikat
Zero plastic certifikat
Prejete nagrade: 

2018 Little London Award: Best Infant Skincare Range
2016 Loved by Parents: Best Ethical Brand
Navodila za vzdrževanje

Uporabno najmanj do konca datuma označenega na embalaži
Izdelek je primeren za uporabo 12 mesecev po odprtju, zaprt pa zdrži do 3 leta

Zakaj Naïf?
Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom in družinam po svetu, ki že prisegajo na naravo kozmetiko Naïf. Potem ko sta Jochem Hes in Sjoerd Trompetter, ustanovitelja blagovne znamke Naïf, postala očeta, sta bila šokirana, koliko škodljivih in celo nepotrebnih sestavin vsebujejo negovalni izdelki za dojenčke, otroke in nosečnice. Ustanovila sta Naïfz eno samo vizijo: spremeniti svet kozmetike. Družinam prijazna kozmetika Naïfje zanesljiva in varna, dermatološko testirana, 100% veganska, brez glutena, brez alergenov, 100% “cruelty free”, ustvarjena brez krutosti do živali, proizvedena in izdelana v EU, na voljo v okolju bolj prijaznih embalažah.

Negujte sebe in svoje najdražje z ljubeznijo
Negovalni izdelki Naïf so najlepše darilo sebi, svojim otrokom in izjemno priljubljeno darilce za novorojenčka, novopečeno mamico oziroma družino ter odlična izbira za darilo za baby shower. Morda se sprašujete, koliko nege s pomočjo kozmetičnih negovalnih izdelkov otrokova koža sploh potrebuje? Dojenčkova koža v principu potrebuje zelo malo negovalnih izdelkov, zato pa je toliko bolj pomembno, da skrbno izberemo kakovostne in varne izdelke, ki so primerni za negovanje kože v prvih mesecih. Naïf negovalna kozmetika za dojenčke zagotavlja otrokom prijazno in varno sestavo in tako omogoča naraven zaščitni sloj za občutljivo kožo, zlasti za tisto, ki se z negovalnimi izdelki srečuje prvič.

Povezani izdelki