Meni
Košarica

Naïf® Sončna krema za dojenčke in otroke ZF 50 100ml

Naïf® Sončna krema za dojenčke in otroke ZF 50 100ml
Naïf® Sončna krema za dojenčke in otroke ZF 50 100ml
Naïf® Sončna krema za dojenčke in otroke ZF 50 100ml
Naïf® Sončna krema za dojenčke in otroke ZF 50 100ml
Naïf® Sončna krema za dojenčke in otroke ZF 50 100ml
-22 %
Naïf® Sončna krema za dojenčke in otroke ZF 50 100ml
Naïf® Sončna krema za dojenčke in otroke ZF 50 100ml
Naïf® Sončna krema za dojenčke in otroke ZF 50 100ml
Naïf® Sončna krema za dojenčke in otroke ZF 50 100ml
Naïf® Sončna krema za dojenčke in otroke ZF 50 100ml
Naïf® Sončna krema za dojenčke in otroke ZF 50 100ml
  • Zaloga: Dobava v 14 dneh
  • Znamka: Naïf®
16.99€
21.90€
Brez DDV: 13.93€

Odlična zaščita pred sončnimi žarki za otroško kožo

Sončna krema Naïf® z naravno sestavo, z zaščitnim faktorjem 50, učinkovito ščiti otroško kožo pred UVA in UVB-sevanjem. Vodoodporna in dermatološko testirana sončna krema za najmlajše družinske člane ne vsebuje oksibenzona in škodljivih snovi. Krema se hitro vpije in ne pušča belih madežev. Poleg zaščite koži ponuja tudi hranljive snovi, naravna olja, ki kožo vlažijo. Primerna je za uporabo od dojenčkovega rojstva dalje. 

Sončna krema za otroke brez nano delcev

Naïf sočne kreme vsebujejo mineralne filtre brez nano delcev. Nano delci poskrbijo za neviden nanos kreme, lahko pa negativno vplivajo na okolje, zato v Naïf proizvodih niso prisotni. V sončni kremi Naïf prav tako ni prisoten aluminij. Kot stabilizator formule je kot sestavina krem za sončenje z mineralnimi UV filtri dodan tudi aluminijev hidroksid. Zaenkrat še ni raziskav, ki bi dokazovale, da je ta sestavina lahko škodljiva za kožo ali okolje. Aluminijev hidroksid ni primerljiv z aluminijevim klorohidratom v deodorantu, za katerega je na primer znano, da je zdravju škodljiv. Kljub neškodljivosti, se je blagovna znamka Naïf odločila, da aluminija NE vključi v sestavo kreme za sončenje. 

Naïf® - užitek in brezskrbnost ob uporabi

Linijo otroških sončnih krem Naïf odlikuje skrbno zasnovana naravna formula. Vsi izdelki kozmetike Naïf so naravni, 100% veganski, brez glutena in alergenov ter dermatološko testirani. Naïf kozmetika je primerna za vse tipe kože, tudi za občutljivo in zelo suho kožo. Sončne kreme Naïf so »Ocean & reef-friendly« izdelek, brez škodljivih substanc, proizvedene brez krutosti do živali. Tudi embalaža Naïf kozmetike je izdelana iz sladkornega trsa, ki je bolj prijazen do okolja. Embalaža nosi prepoznavni pečat »I'm Green Plastic«. 

Najtoplejši del leta z Naïf®

Kozmetika Naïf® predstavlja priljubljene kreme za sončenje z naravno sestavo za otroke in odrasle. Za popolno nego po času, ko je bila koža izpostavljena soncu je na voljo tudi kremni gel za po sončenju, ki je zasnovan posebno za nego kože po izpostavljenosti soncu. Nežna naravna sestava gela izdatno vlaži kožo. Dojenčki in malčki naj ne bodo nikoli direktno izpostavljeni soncu in vročini, vseeno pa je dobro, da so v času, ko so izpostavljeni soncu tudi dobro zaščiteni pred škodljivimi sončnimi žarki. Sončno kremo za dojenčke in otroke Naïf® nanesite na obraz in telo vašega otroka. Kremo enakomerno razporedite po vseh predelih v ustreznem času pred izpostavljenostjo soncu. Za optimalno zaščito postopek ponovite na vsaki dve uri.

Uporaba:

Uporaba od dojenčkovega rojstva dalje
Sončna krema za dojenčke in otroke
Primerna je za zaščito kože (telesa in obraza) novorojenčkov, dojenčkov, malčkov, otrok in odraslih, tudi za nego kože nosečnic in doječih mamic
Kremo nanesite na obraz in telo vašega otroka. Kremo enakomerno razporedite po vseh predelih v ustreznem času pred izpostavljenostjo soncu. Za optimalno zaščito postopek ponovite na vsaki dve uri. Dojenčki in malčki naj ne bodo nikoli direktno izpostavljeni soncu in vročini. Kremo za zaščito pred soncem za otroke uporabite tudi v senci.
Sestava:

Naravna sestava
Naravna olja
Brez nano delcev
Brez aluminija
Brez škodljivih substanc 
Brez oksibenzona
Dermatološko testiran izdelek
100% veganski
Brez glutena
Brez alergenov
100% »cruelty free«, proizvedeno brez krutosti do živali
»Ocean & reef-friendly« izdelek
Embalaža izdelka je brez BPA in mehčal. Izdelana je iz bioplastike, katere glavna sestavina je sladkorni trs. Embalaža nosi prepoznavni pečat »I'm Green Plastic«. Logotip najdete na hrbtni strani embalaže.
Sončna krema za dojenčke in otroke Naif®:

Zaščitni faktor 50
Učinkovita zaščita pred UVA in UVB-žarki
Nežna in naravna 
Naravni UV filtri
Kožo učinkovito ščiti pred soncem 
Zaščita kože; obraza in telesa
Vodoodporna
Ne pušča vidne bele plasti
Izdelek je primeren za vse tipe kože
Izdelek je primeren tudi za občutljivo otroško kožo, za nosečnice, mame in doječe mame, očete, za nego kože za vse družinske člane 
Izdelek je zasnovan in proizveden v EU, na Nizozemskem
Izdelek ni testiran na živalih
Naravi prijazna embalaža; embalaža Naïf kozmetike je izdelana iz sladkornega trsa, ki je bolj prijazen do okolja. Embalaža nosi prepoznavni pečat »I'm Green Plastic«
Priročna velikost embalaže omogoča enostavno shranjevanje v previjalni torbi
Pakiranje: 100 ml
Testi in certifikati:

Dermatološko testiran izdelek
RSPO certifikat
Zero plastic certifikat
Navodila za vzdrževanje:

Uporabno najmanj do konca datuma označenega na embalaži
Izdelek je primeren za uporabo 12 mesecev po odprtju, zaprt pa zdrži do 3 leta

Zakaj Naïf?
Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom in družinam po svetu, ki že prisegajo na naravo kozmetiko Naïf. Potem ko sta Jochem Hes in Sjoerd Trompetter, ustanovitelja blagovne znamke Naïf, postala očeta, sta bila šokirana, koliko škodljivih in celo nepotrebnih sestavin vsebujejo negovalni izdelki za dojenčke, otroke in nosečnice. Ustanovila sta Naïfz eno samo vizijo: spremeniti svet kozmetike. Družinam prijazna kozmetika Naïfje zanesljiva in varna, dermatološko testirana, 100% veganska, brez glutena, brez alergenov, 100% “cruelty free”, ustvarjena brez krutosti do živali, proizvedena in izdelana v EU, na voljo v okolju bolj prijaznih embalažah.

Negujte sebe in svoje najdražje z ljubeznijo
Negovalni izdelki Naïf so najlepše darilo sebi, svojim otrokom in izjemno priljubljeno darilce za novorojenčka, novopečeno mamico oziroma družino ter odlična izbira za darilo za baby shower. Morda se sprašujete, koliko nege s pomočjo kozmetičnih negovalnih izdelkov otrokova koža sploh potrebuje? Dojenčkova koža v principu potrebuje zelo malo negovalnih izdelkov, zato pa je toliko bolj pomembno, da skrbno izberemo kakovostne in varne izdelke, ki so primerni za negovanje kože v prvih mesecih. Naïf negovalna kozmetika za dojenčke zagotavlja otrokom prijazno in varno sestavo in tako omogoča naraven zaščitni sloj za občutljivo kožo, zlasti za tisto, ki se z negovalnimi izdelki srečuje prvič.

Povezani izdelki