Meni
Košarica

Naïf® Čistilni gel za umivanje 500ml

Naïf® Čistilni gel za umivanje 500ml
Naïf® Čistilni gel za umivanje 500ml
Naïf® Čistilni gel za umivanje 500ml
Naïf® Čistilni gel za umivanje 500ml
Naïf® Čistilni gel za umivanje 500ml
Naïf® Čistilni gel za umivanje 500ml
Naïf® Čistilni gel za umivanje 500ml
Naïf® Čistilni gel za umivanje 500ml
Naïf® Čistilni gel za umivanje 500ml
Naïf® Čistilni gel za umivanje 500ml
Naïf® Čistilni gel za umivanje 500ml

Naravna in povsem varna sestava priljubljenega čistilnega gela Naïf® za tuširanje ali kopel poskrbi za nežno negovanje otrokove kože. Otroški čistilni gel za umivanje Naïf® poskrbi za čiščenje in nego kože in je primeren tudi za občutljivo kožo.

  • Zaloga: Dobava v 5-7 dneh
  • Znamka: Naïf®
22.99€
Brez DDV: 18.84€

Premišljeno izbrane in zanesljive sestavine so ključnega pomena, ko izbiramo otroško kozmetiko za dojenčka in malčka. Nizozemska blagovna znamka Naïf® poskrbi za uporabo brez skrbi. V izdelke negovalne kozmetike za otroke Naïf® so vključene samo sestavine, ki jih otrokova koža resnično potrebuje. Čistilni gel za otroke vsebuje naravne sestavine. Vsi izdelki Naïf® so veganski, brez glutena in alergenov, dermatološko testirani in zasnovani ter proizvedeni v EU, na Nizozemskem.

Otroški čistilni gel lahko uporabljate pri umivanju ali v kopeli. Nežen in prijeten vonj ter bogata sestava z naravnim izvlečkom iz bombaževega semena poskrbita za prijeten občutek na koži tako med uporabo gela, kot tudi po samem umivanju. Otroški gel ob stiku z vodo tvori naravno peno, saj izdelek ne vsebuje kemičnih sredstev za penjenje. V gelu niso prisotne škodljive snovi, izdelek ne vsebuje fenoksietanola in parabenov. Gel je zaradi preverjene in zanesljive sestave primeren tudi za čiščenje in negovanje zelo suhe kože in v primeru atopijskega dermatitisa ali ekcema.

100% veganska kozmetika Naïf® je “cruelty free”, proizvedena brez krutosti do živali. Poleg prijazne in nežne sestave brez agresivnih kemičnih snovi je blagovna znamka Naïf® poskrbela tudi za okolju in naravi prijazno embalažo, ki je brez BPA in mehčal. Izdelana je iz bioplastike, katere glavna sestavina je sladkorni trs. Embalaža nosi prepoznavni pečat »I'm Green Plastic«. Logotip najdete na hrbtni strani embalaže. Nekateri izdelki kozmetike Naïf vsebujejo tudi sestavine, ki so pridobljene iz palmovega olja s certifikatom RSPO. RSPO certifikat potrjuje, da je bil v procesu proizvodnje palmovega olja spoštovan deževni gozd in da so bile spoštovane pravice skupnosti, ki živijo na teh območjih; sklenjen je bil dogovor o rabi zemljišč, zaposlenim je zagotovljeno dostojno plačilo, hkrati pa je prepovedno otroško delo.

Prvo kopanje novorojenčka ali čofotanja v banjici z malčkom, ne glede na to ali se s kopanjem dojenčka soočate prvič ali pri vas doma že poteka vsakodnevna rutina, vas bo naravni čistilni gel za otroke Naïf® zagotovo navdušil. Koža dojenčka v prvih mesecih potrebuje zelo malo negovalnih preparatov, je pa toliko bolj pomembno, da je izbrani produkt varen in prijeten za uporabo. Priporočamo vam uporabo majhne količine čistilnega gela za prhanje ali kopanje. Zmerno količino nanesite na kožo ali jo dodajte vodi in ustvarite nežno mešanico za blagodejno kopel. Za popolno nego v času kopanja dodajte še nekaj kapljic negovalnega olja, ki bo poskrbelo za dodatno vlaženje in negovanje kože. Čistilni gel Naïf® zaradi otrokom prijaznih sestavin ne draži oči.

Zakaj Naïf?
Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom in družinam po svetu, ki že prisegajo na naravo kozmetiko Naïf. Potem ko sta Jochem Hes in Sjoerd Trompetter, ustanovitelja blagovne znamke Naïf, postala očeta, sta bila šokirana, koliko škodljivih in celo nepotrebnih sestavin vsebujejo negovalni izdelki za dojenčke, otroke in nosečnice. Ustanovila sta Naïfz eno samo vizijo: spremeniti svet kozmetike. Družinam prijazna kozmetika Naïfje zanesljiva in varna, dermatološko testirana, 100% veganska, brez glutena, brez alergenov, 100% “cruelty free”, ustvarjena brez krutosti do živali, proizvedena in izdelana v EU, na voljo v okolju bolj prijaznih embalažah.

Negujte sebe in svoje najdražje z ljubeznijo
Negovalni izdelki Naïf so najlepše darilo sebi, svojim otrokom in izjemno priljubljeno darilce za novorojenčka, novopečeno mamico oziroma družino ter odlična izbira za darilo za baby shower. Morda se sprašujete, koliko nege s pomočjo kozmetičnih negovalnih izdelkov otrokova koža sploh potrebuje? Dojenčkova koža v principu potrebuje zelo malo negovalnih izdelkov, zato pa je toliko bolj pomembno, da skrbno izberemo kakovostne in varne izdelke, ki so primerni za negovanje kože v prvih mesecih. Naïf negovalna kozmetika za dojenčke zagotavlja otrokom prijazno in varno sestavo in tako omogoča naraven zaščitni sloj za občutljivo kožo, zlasti za tisto, ki se z negovalnimi izdelki srečuje prvič.

Povezani izdelki