Meni
Košarica

Naïf® Šampon Kids Line 200ml

Naïf® Šampon Kids Line 200ml
Naïf® Šampon Kids Line 200ml
Naïf® Šampon Kids Line 200ml
Naïf® Šampon Kids Line 200ml
Naïf® Šampon Kids Line 200ml
Naïf® Šampon Kids Line 200ml
Naïf® Šampon Kids Line 200ml

Otroški hranilni šampon za lase blagovne znamke Naïf® ima visokokakovostno naravno sestavo, ki bo nežno zaščitila lase vašega otroka in poskrbela, da bodo mehki in enostavni za razčesavanje.

  • Zaloga: Dobava v 5-7 dneh
  • Znamka: Naïf®
11.99€
Brez DDV: 9.83€

Otroški hranilni šampon za lase blagovne znamke z naravno kozmetiko Naïf® poskrbi za popolno nego las vaše deklice ali dečka. Otroški lasje bodo po umivanju čisti, mehki in enostavni za razčesavanje. Tudi najbolj mehki lasje dojenčka postanejo zelo razmršeni, ko zrastejo in se odebelijo. In razčesavanje vozlov nikomur ne polepša dneva. Ravno zato Naïfov šampon za otroke vsebuje posebno formulo proti zapletanju in je napolnjen z naravnimi sestavinami, kot so izvleček bombažnega semena in hidroliziran pšenični protein. Šampon poskrbi tako za lase kot za lasišče, je povsem brez mikroplastike, silikonov in SLES, zato je nežen tudi do oči.

Priznana nizozemska blagovna znamka Naïf® se zaveda pomembnosti skrbnega izbiranja snovi za negovalno kozmetiko za obraz in telo. Ciljna publika podjetja Naïf® so najzahtevnejše stranke: najmlajši družinski člani, za katere moramo v najboljši možni meri poskrbeti tudi z izbiro kakovostnih izdelkov za nego kože, las in lasišča. Ali ste vedeli? Naïf kozmetika z naravno sestavo je 100% veganska, brez glutena in alergenov. Vsi Naïf produkti so 100% »cruelty free«, ustvarjeni brez krutosti do živali in primerni za vse tipe kože.

Jochem Hes in Sjoerd Trompetter sta leta 2013 ustanovila danes priljubljeno in zaupanja vredno blagovno znamko z negovalno kozmetiko za otroke in starše z vizijo: spremeniti svet kozmetike. Po tem, ko sta tudi sama postala očeta, sta odkrila, da celo negovalni izdelki za dojenčke vsebujejo številne škodljive sestavine. Verjameta, da je vsak človek po naravi naiven, v najboljšem pomenu besede, torej odprt, nedolžen in pošten. V svetu kozmetike za nego kože je težko ugotoviti, kateri izdelki so v resnici dobri. Zato sta ustanovila blagovno znamko Naïf in linijo kozmetike z zanesljivimi, naravnimi in varnimi sestavinami, ki so prijazne do nežne dojenčkov kože in jih koža otrok dejansko potrebuje. Nič več in nič manj, kot samo to.

Zakaj Naïf?
Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom in družinam po svetu, ki že prisegajo na naravo kozmetiko Naïf. Potem ko sta Jochem Hes in Sjoerd Trompetter, ustanovitelja blagovne znamke Naïf, postala očeta, sta bila šokirana, koliko škodljivih in celo nepotrebnih sestavin vsebujejo negovalni izdelki za dojenčke, otroke in nosečnice. Ustanovila sta Naïf z eno samo vizijo: spremeniti svet kozmetike. Družinam prijazna kozmetika Naïf je zanesljiva in varna, dermatološko testirana, 100% veganska, brez glutena, brez alergenov, 100% “cruelty free”, ustvarjena brez krutosti do živali, proizvedena in izdelana v EU, na voljo v okolju bolj prijaznih embalažah.

Negujte sebe in svoje najdražje z ljubeznijo
Negovalni izdelki Naïf so najlepše darilo sebi, svojim otrokom in izjemno priljubljeno darilce za novorojenčka, novopečeno mamico oziroma družino ter odlična izbira za darilo za baby shower. Morda se sprašujete, koliko nege s pomočjo kozmetičnih negovalnih izdelkov otrokova koža sploh potrebuje? Dojenčkova koža v principu potrebuje zelo malo negovalnih izdelkov, zato pa je toliko bolj pomembno, da skrbno izberemo kakovostne in varne izdelke, ki so primerni za negovanje kože v prvih mesecih. Naïf negovalna kozmetika za dojenčke zagotavlja otrokom prijazno in varno sestavo in tako omogoča naraven zaščitni sloj za občutljivo kožo, zlasti za tisto, ki se z negovalnimi izdelki srečuje prvič.

Povezani izdelki