Meni
Košarica

O Pikepoke.si

Dobrodošli na naši spletni strani!
 

Spletno trgovino Pikepoke smo ustvarili na podlagi izkušenj z lastnimi otroki in njihovimi potrebami. Naš cilj je ponuditi inovativne, nagrajene izdelke, ki nas navdihujejo in osrečujejo otroke - in njihove starše.

Začetki zgodbe Pikepoke segajo že v leto 2012, ko sta ustanovitelja Aleš in Marko na podlagi potreb lastnih družin začela z distribucijo znamke Sweet Dreamers. Kmalu sta se začela osredotočati na širjenje ponudbe domiselnih izdelkov za dojenčke in malčke, ljubezen do Backa Ewana pa raste še danes.

Ponujamo izbrane kvalitetne izdelke za najzgodnejše in najnežnejše obdobje dojenčkovega življenja ter rastemo skupaj z vašo družino. Sodobnim staršem želimo olajšati čas z največjo ponudbo igrač za spanje, previjanje in nega pa bosta prijetnejša s široko izbiro naravne organske kozmetike, nočnih lučk in vrhunskimi koši za plenice. Z vami se veselimo in ohranjamo nenadomestljive spomine z odtisi, okvirji in albumi.

Hvala, da nam zaupate!

 

Vaše Pikepoke

 


Naše distribucije

Naše podjetje je uradni distributer in zastopnik priznanih blagovnih znamk: Bon Ton Toys, Sweet Dreamers, Matchstick Monkey, Cheeky Chompers, Pearhead, ZAZU, UBBI, Kokoso, Rabbit&Friends, Squitos, Mom's, Mimijo, Cognikids.

Zgoraj omenjene blagovne znamke distribuiramo na področju Slovenije in Hrvaške.

V kolikor nas obiskujete kot trgovec, si lahko tukaj preberete več in nas za sodelovanje kontaktirate na e-mail: info@sigels.si.

 


Podatki o podjetju

Sigels d.o.o.
Cesta dveh cesarjev 176
1000 Ljubljana

Tel:  041454222
E-mail: info@pikepoke.si

Matična št: 6156894000
ID številka za DDV: SI78369452
Zavezanec za DDV: DA

Vpisano v sodni register pri okrožnem sodišču v Ljubljani Srg 2012/20549