NAČIN PLAČILA

V spletni trgovini omogočamo plačilo na:
  • plačilo »po povzetju« z gotovino ob prevzemu, opcija je tudi plačilo z kartico, dogovor z dostavno službo
  • plačilo po predračunu z »nakazilom na TRR« (predračun prejmete po e-pošti)
  • plačilo z gotovino ob osebnem prevzem
  • plačilo s PayPal-om ali plačilo s kreditnimi karticami preko PayPal spletnega sistema

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ob prevzemu paketa,izjemoma z kartico. V primeru plačila z gotovino ob prevzemu dostavljalcu dostavne službe GLS izročite gotovino in dostavljalec bo za vas opravila plačilo. Dostavljalec provizije za plačilo ne zaračunava. Dostavljalec vas pokliče po telefonu in se z vami dogovori za želen čas dostave.

V primeru plačila po predračunu z nakazilom na TRR, vam bomo ob nakupu poslali obvestilo o računu, kamor je potrebno opraviti nakazilo. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki ali pošti skladno z njihovimi pogoji poslovanja, ki bo za vas opravila plačilo.

Podatki za plačilo po predračunu: Ime banke: DELAVSKA HRANILNICA Ljubljana, SWIFT (BIC koda): HDELSI22, Lastnik računa: SIGELS d.o.o., Tomažičeva 40, 1000 Ljubljana, Številka računa TRR: SI56 61000-0012283845, Sklicna številka: številka vašega naročila oz. predračuna.

Osebni prevzem, je možen na sedežu podjetja, vendar samo ob predhodni najavi in dogovorom. Za dogovor za osebni prevzem lahko pokličete na 041454222 ali nam pišete na 070887164.

Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu. Omogoča tudi varno plačevanje s kreditnimi karticami (MasterCard, Visa, Maestro in American Express).

Blago je v lasti prodajalca do končanega plačila blaga.

Objavite vaše slikice tudi na našem Instagram profilu. #pikepoke.si

zapri Na spletnih straneh pikepoke.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti,
ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.