Meni
Košarica

Rockahula Otroški nahrbtnik Felix Fox - VZOREC

Rockahula Otroški nahrbtnik Felix Fox - VZOREC
Rockahula Otroški nahrbtnik Felix Fox - VZOREC
-29 %
Rockahula Otroški nahrbtnik Felix Fox - VZOREC
Rockahula Otroški nahrbtnik Felix Fox - VZOREC
Rockahula Otroški nahrbtnik Felix Fox - VZOREC

Pojdite v šolo s svojimi osnovnimi potrebščinami v zabavnem Rockahula nahrbtniku Felix Fox! Ta nahrbtnik v čudovitih lisičjih barvah, z žametnimi ušesi in detajli na obrazu, je v celoti podložen s črtasto tkanino. Ima ročaj za prenašanje, sprednjo zadrgo, mrežo za steklenice in nastavljive naramnice!

Izdelano z uporabo recikliranega žameta.

Dimenzije nahrbtnika: 34 cm x 23,5 cm x 9 cm.

Zaradi majhnih delov ni primerno za otroke, ki so mlajši od 36 mesecev.

24.99€
34.99€
Brez DDV: 20.48€

Dobrodošli v svet dodatkov in daril Rockahula Kids, kjer sta igrivost in domišljija v središču!

Rockahula Kids je blagovna znamka butičnih dodatkov samo za otroke, ustanovljena leta 2013, zdaj nagrajena znamka, ki je prisotna v državah po vsem svetu.

Z zabavo in domišljijo v središču vsega, kar počnejo, je cilj njihovih dizajnov vzbuditi ustvarjalni duh pri otrocih in odražati njihov pogled na svet okoli sebe.

Svoje izdelke oblikujejo in izdelujejo tako, da so najboljši, kar so lahko – ne le zabavni, ampak varni za uporabo za otroke, izdelani so trajnostno in iz kakovostnih materialov, tako da jih lahko sčasoma predamo bratom in sestram ali prijateljem. Izdelke Rockahula Kids natančno preizkušajo, da zagotovijo, da sponke ostanejo na mestu in da se elastike raztegnejo, ne da bi se trgale – če izdelek ni funkcionalen in vzdržljiv, ne pride v ponudbo, ne glede na to, kako odličen je!

Rockahula praznuje raznolikost! Dekleta in fantje si zaslužijo izbiro glede vrste izdelkov, ki so jim na voljo – fantje se včasih radi poslužijo bleščic, prav tako pa veliko deklet ljubi dinozavre! Vsi otroci so različni in Rockahula to sprejema v izdelkih, ki jih oblikuje. Prav tako je bistveno, da v svojih podobah predstavljajo raznoliko mešanico otrok, saj se zavedajo, da je pomembno, da se otroci sami poistovetijo s podobami, ki jih vidijo.

Rockahula se posveča odgovorni proizvodnji. Sodelujejo s samo šestimi zaupanja vrednimi partnerji, s katerimi so zgradili močne in vzajemno spoštljive odnose, vsi pa so neodvisno revidirani. Embalaža izdelkov je izdelana iz 100-odstotno recikliranega kartona, tudi manjši list plastike na njihovih škatlah za ogrlice pa je mogoče reciklirati. 

Pri Rockahuli verjamejo, da je del dobrega poslovanja vračanje družbi. Zato 5 % čistega letnega dobička podarijo otroškim dobrodelnim organizacijam. Dve glavni dobrodelni organizaciji, ki ju podpirajo, sta Maternity Worldwide in Chance for Childhood – obe opravljata bistveno delo za pomoč otrokom in ogroženim materam.

Povezani izdelki