Ewan Snuggly ninica - vijolična

Cena z DDV: 12,99  €
Izdelek je na zalogi
Količina:  
Sweet Dreamers

Ewan Snuggly ninica je super mehka ovčka katere malčki ne morejo nehati stiskati. Ninica je ravno prav velika za male rokice, da jo držijo, raziskujejo in se z njo pocrkljajo.

Lastnosti:


  • Ewan Snuggly ninico lahko uporabljate doma ali na poti. Ninico lahko z ježki na repu enostavno namestite na voziček, avtomobilski sedež, posteljico… poleg tega pa lahko z repom spnete tudi grizalo ali dudo in tako poskrbite, da se ta ne izgubi in ostane vedno z malčkovo najljubšo ninico.
  • Z različnimi materiali: svila, bombaž… in vozli na nogicah spodbuja male prstke, da jo raziskujejo in spodbujajo motorični razvoj.
  • Mehak material je narejen tako, da se hitro naveže vonja mame, očeta ali doma, ki je malčku poznan in mu tako, ko ima ninico v svoji bližini ponuja še dodaten občutek varnosti, ko se umirjajo in padajo v miren spanec.
  • Ewan Snuggly ninica je tudi odličen par velikemu backu Ewanu s katerim postajata obvezna produkta, ki razveseljujete vse starše in naše malčke
  • Ewan Snuggly ninica je primerna od rojstva, presega vse EU in UK standarde, ne predvaja glasbe, nima lučke in ne vsebuje baterij. Dimenzije: višina 15cm, širina 20cm.


Objavite vaše slikice tudi na našem Instagram profilu. #pikepoke.si

zapri Na spletnih straneh pikepoke.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti,
ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.