Meni
Košarica

Mom's Prva mehka črno-bela knjiga in obroba za posteljico

Mom's Prva mehka črno-bela knjiga in obroba za posteljico
Mom's Prva mehka črno-bela knjiga in obroba za posteljico
Mehka črno-rdeče-bela knjiga za dojenčke.

Različna tekstura materialov in kontrastne barve privabljajo pozornost vašega malčka. Zahvaljujoč svojim živobarvnim in privlačnim našitkom ter šelesteči foliji vaš malček razvija svoje motorične in ročne spretnosti.
 
Zahvaljujoč njeni dolžini 80 cm in dodatnim trakom se lahko uporablja kot obroba za posteljico, pa tudi za igro na trebuščku in kasneje kot prva "knjigica”.
 • Zaloga: Na zalogi
18.99€
Brez DDV: 15.57€
Na notranji strani knjige so slike različnih živali, veliko mehko ogledalce, ki bo prebudilo zanimanje vašega malčka, in šelesteče strani knjige. Zunanja stran je izdelana iz črnega in belega bombaža ter mehke rdeče tkanine, kar je odlična kontrastna kombinacija za razvoj oči vašega malčka.
 
 • Zakaj črna in bela barva?
  Dojenčki še ne prepoznajo barv. Visok barvni kontrast črne, bele in rdeče barve stimulira otrokov vid v prvih tednih življenja. Za izboljšanje vizualne stimulacije izberite igrače s črno belimi vzorci.
   
 • Šumeča tekstura
  Šumeči zvoki spodbujajo razvoj koordinacije rok in oči.
   
 • Našitki
  Našitki otroka dodatno zabavajo in izboljšajo njegovo koncentracijo.


Vsi materiali, uporabljeni v tej mehki igrači, so vašemu otroku prijazni. Izdelki Moms's Care so v celoti narejeni v Evropi in zagotavljajo najvišjo kakovost. Materiali so prijetni in mehki, varni za nežno otroško kožo ter tudi varni za grizljanje v času rasti zob.
 
Ne vsebuje BPA, PVC ali ftalatov
Primerno za starost:  0 mesecev
Ročno izdelano na Poljskem
Velikost: 80cm x 16cm
 

Mom's Care je poljska blagovna znamka, ki zadnjih 36 let proizvaja kontrastne in senzorične igrače za dojenčke in malčke.

Vse igrače so oblikovane in izdelane na Poljskem, iz kakovostnih materialov, ki ustrezajo evropskim standardom. Ekipa Mom's Care skrbi, da so vse igrače varne za dojenčke - ker proizvodnja temelji na Poljskem, jo lahko nadzorujejo na vsakem koraku.

Novorojenčki že od prvih dni potrebujejo skrbno izbrane predmete za razvoj čutov. Na začetku lahko dojenčki vidijo le črno-belo, potem rdečo barvo, kasneje pa še druge barve. Zato so črne, bele in rdeče kontrastne igrače tako pomembne v prvih mesecih.

Spodbujanje vizualnega razvoja ni edino, kar je pomembno. Pomembno je spodbuditi vsa čutila, z zvokom (nagubane igrače, ropotulje itd.) in dotikom (različne teksture). Izdelki Mom's Care so zasnovani tako, da pomagajo pri razvoju otrok na teh področjih.

Povezani izdelki