Mom's Termofor Muc s češnjevimi koščicami

Redna cena: 12,99  €
Akcijska cena: 6,99  €
Izdelek je na zalogi
Količina:  
Mom's care

Termofor Muc s češnjevimi koščicami je suhi termofor z blazinico iz češnjevih pešk,, ki je skrita v za stiskanje mehko, odstranljivo prevleko v obliki mucke. Mucka je zelo prijetna na dotik in zagotavlja vašemu malčku udobje tudi takrat, ko se ne počuti najbolje.

Zahvaljujoč svoji belo-črno-rdeči barvni podobi mucko lahko zaznajo tudi najmlajši dojenčki, njena šelesteča ušesa pa bodo prebudila zanimanje vašega malčka za zvoke v najbližji okolici.
Termofor v obliki mucke je idealen za dojenčke in malčke. Lahko ga uporabite za gretje – v primeru bolečin ob trebušnih krčih (kolike) ali za hlajenje – v primeru lajšanja vročine ali modric ob poškodbah.
Termofor v obliki mucke je popolnoma varen, in ustreza vsem EU standardom.

  • Primerno za starost:  0 mesecev
  • Velikost: 19cm x 16cm
  • Ročno izdelano na EU-Poljska
  • Teža polnila: 100-115 gramov


Uporaba in varnost:

Blazino s češnjevimi peškami je potrebno odstraniti in segreti v pečici pri temperaturi največ 110°C in sicer največ 5 minut ali v mikrovalovni pečici z močjo nastavljeno na največ 300W in sicer ne več kot minuto. Blazino s češnjevimi peškami lahko segrejete tudi tako, da jo položite na topel radiator. Nato segreto blazino vstavite v prevleko in jo zaprete.

Nikoli ne uporabljajte opcije gretja pri akutnih vnetnih boleznih, visoki vročini, ekcemih, srčnih in žilnih boleznih ali raku. Nikoli ne segrevajte prevleke! Še posebna previdnost je potrebna, kadar izdelke s pečkami češenj uporabljajo dojenčki ali malčki. Vedno se prepričajte, če so šivi nepoškodovani, saj v nasprotnem primeru obstaja velika možnost, da malček pogoltne češnjevo peško in/ali se zaduši.Vedno dosledno upoštevajte navodila za čas ogrevanja. Podaljšanje časa ogrevanja lahko poškoduje blazino (nevarnost požara). Pri ogrevanju vedno upoštevajte navedeni čas. Nikoli ne segrevajte vlažne blazine. Nikoli ne perite vrečke s češnjevimi peškami, saj v nasprotnem primeru lahko pride do gnitja v vrečki. Prevleka je odstranljiva in se jo lahko pere v pralnem stroju pri 30 °C.


Objavite vaše slikice tudi na našem Instagram profilu. #pikepoke.si

zapri Na spletnih straneh pikepoke.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti,
ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.