Pearhead stenski Foto okvir - Moje prvo leto

Cena z DDV: 29,95  €
Izdelek je na zalogi
Količina:  
Pearhead

Vaš otrok bo odraščal tik pred vašimi očmi in hitreje, kot boste morda pričakovali! Pearhead „My first year" vam pomaga podrobno spremljati rast in razvoj vaših najmlajših, da se lahko spominjate nazaj na čudovite spremembe, ki se zgodijo v samo v prvem letu.

Pearhead "My first year" okvir bo postal zelo dragocen, z dvanajstimi prostorčki, kamor priložite vaše fotografije in stabilnim okvirjem, kateri bo krasil vaše stene za vedno!

Pod okvirčki so zapisane enostavno-berljive črke in snežno belem ozadju, ki se prilagodi vsaki steni v otroški sobici ali vašemu domu. Foto okvir „My first year" se enostavno obesi na steno v vsakem domu, saj se pohvali z zasnovo, ki je pripravljena za takojšnje obešanje, skupaj s pritrjenim stenskim nosilcem, ki se enostavno zaskoči, ko izberete idealno mesto.

Je popolno darilo za bodoče mamice, Vsi prijatelji in znanci pa bodo občudovali vaše dragocene spomine na steni v vašem domu. 

  • Dimenzije okvirja: 50cm x 50cm
  • Dimenzije fotografskega vložka: 7,5cm x 7,5cm
  • vključuje dva obešalnika
  • les in standardno steklo

Objavite vaše slikice tudi na našem Instagram profilu. #pikepoke.si

zapri Na spletnih straneh pikepoke.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti,
ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.