Pearhead Watch Me Grow – Foto odejica Rožice

Cena z DDV: 23,95  €
Izdelek je na zalogi
Količina:  
Pearhead

Dojenček je privekal na svet! Praznujte prvo leto vaše dojenčice s Pearhead Watch Me Grow – Foto odejica Rožice. 

Ta čudovit komplet odejic vključuje 100% bombažno muslin odejico in 13 nalepk za fotografiranje vašega malčka, ki spremljajo otrokovo rast v prvem letu.

Nalepke se lahko uporabljajo v vsakem mesecu otrokovega prvega leta, prav tako pa je na voljo tudi nalepka z napisom »Just born« (pravkar rojen)! Nalepke so oblikovane kot čudoviti mali cvetovi, okrašeni v oranžni, rožnati in zeleni barvi, barvito in idealno za dekleta.

Odejica je okrašena v cvetlični dekoraciji, zaradi česar je popolno ozadje za mesečne slike vašega otroka! Preprosto položite odejico na tla in postavite malčka na sredino. Nato nalepko položite na malčkov trebušček in posnemite sliko! 

Vaša družina in prijatelji si bodo z veseljem ogledovali mesečne objave vašega malčka na svojih straneh v družabnih medijih. Morda ne pričakujete vi, ampak poznate nekoga, ki bo kmalu povečal svojo družinico? Zabavajte se ob zavijanju tega čudovitega darila in spremljajte njihove mesečne fotografije.

Ujemite poseben trenutek in delite ljubezen s Pearhead Watch Me Grow – Foto odejica Rožice, ter uporabite #mylittlepearhead in #pikepoke.

  • Dimenzije odeje: 96,5 cm x 106,5 cm
  • Dimenzije nalepke: 10 cm x 10 cm
  • Vključuje 1 foto potisk odejico in 13 nalepk
  • 100% bombažni Muslin
  • Čudoviti cvetlični vzorci v oranžni, rožnati in turkizni barvi
  • Idealno za majhne deklice
  • bombaž in mat papirnate nalepkice

Objavite vaše slikice tudi na našem Instagram profilu. #pikepoke.si

zapri Na spletnih straneh pikepoke.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti,
ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.