Pearhead Spominska knjiga in set nalepk za prvo leto

Cena z DDV: 23,95  €
Izdelek je na zalogi
Količina:  
Pearhead

Prečudovita in trendi prva knjigica za malčkovo prvo leto, s priloženimi nalepkami.

Ta ljubka spominska knjiga je odličen način, da ovekovečite vsak trenutek ki ga preživite v družbi vašega malčka. Vključuje 50 papirnatih strani z opisi, kjer dopolnite vse podrobnosti o vašem malčku!

Malčkovo prvo besedo, prvič izgovorjena beseda „mama in očka", prve korake, vse to in še več zajemite tiste najdragocenejše spomine v spominski knjigi. V prihodnjih letih vas bo vsakič, ko boste odprli knjigo, vsak spomin pripeljal nazaj na dan, ko so se zgodili neprecenljivi trenutki z malčkom!

Vsaka stran vsebuje opise - vodilo za izpolnjevanje. Ta knjiga vključuje tudi 16 nalepk za fotografiranje, eno za vsak mesec otrokovega prvega leta in nekaj bonus nalepk s čudovitimi malimi živalskimi vzorci. Enostavno postavite nalepko na malčkov trebušček in posnemite sliko! Delite z vsemi bližnjimi na družabnih omrežjih in nato natisnite sliko, ki jo želite vključiti v knjigo.

Celotna vizualna podoba knjige je prečudovita, s srebrnimi in sivimi vzorci ribje kosti, ter je popoln dar za novorojene malčke. Moderen dizajn je zabaven za opazovati malčkove fotografije, ko rastejo in je 
odličen dodatek k otroški sobici. Na sprednjo stran lahko priložite fotografijo velikosti 8cm x 8cm. Prav tako shranite nekaj najlepših spominov z malčkom, v priloženo mapico na zadnji strani spominske knjige.

Po prvem letu malčka, nadaljujte polnjenje spominov v spominsko knjigo, za vsak malčkov rojstni dan. Celotna knjiga je spiralno vezana in zagotavlja, da se strani ne bodo strgale, ko se bo otrok začel igrati s svojo spominsko knjigo.

Najlepše je, da vsakič ko vašega malčka fotografirate, to lahko delite s celotno instagram skupnostjo, le uporabite
#mylittlepearhead in
 #pikepoke
.


Nikoli ne pozabite na posebne trenutke in vedno skrbite za najlepše trenutke vašega malčka, pri tem vam pomaga Pearhead spominska knjiga za otroke z nalepkami. 

  • Dimenzije izdelka: knjiga 26cm x 24cm x 4cm
  • Dimenzije nalepke: 10cm x 10cm
  • Vložek naslovne fotografije: 8cm x 8cm
  • Vključuje 50 strani papirja, brez kislin
  • 16 nalepk za fotografiranje in žepek za shranjevanje spominkov
  • dizajn ribja kost
  • v sivi barvi s srebrno folijo
  • enostavno odlepite in prilepite na malčkovo majčko, delite fotografije s prijatelji in družino
  • spiralna vezava, žice
  • Dimenzije embalaže: 26,5cm x 25cm x 4cm


Objavite vaše slikice tudi na našem Instagram profilu. #pikepoke.si

zapri Na spletnih straneh pikepoke.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti,
ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.