Meni
Košarica

Hišni ljubljenčki

Znamka: Pearhead® Model: 313
Za ustvarjanje odtisa obrnite črnilo navzdol na belo kartico in pritisnite tačko na blazinico Clean-Touch. Majceni odtis bo ostal na kartici, ne da bi črnilo umazalo vašega hišnega ljubljenčka. Naj se zatem suši 1–2 dni, preden ga shranite za spomin.   Set vključuje: 1 črnilno blazinico ..
6.99€
Brez DDV:5.73€
Znamka: Pearhead® Model: 316
Preprosto pregnetite glino in jo razvaljajte do velikosti vključenega obroča za oblikovanje. Nežno pritisnite tačko vašega hišnega ljubljenčka na glino, vendar dovolj močno, da naredite odtis.   Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa, ki g..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Znamka: Pearhead® Model: 333
Nežno pritisnite tačko vašega hišnega ljubljenčka na glino, vendar dovolj močno, da naredite odtis. Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa. Ko končate, uporabite ravnilo okrog odtisa, da ustvarite obliko pravokotnika. Odtis pustite sušiti na zra..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Znamka: Pearhead® Model: 315
Za ustvarjanje odtisa obrnite črnilo navzdol na dodano belo kartico in pritisnite tačko na blazinico Clean-Touch.  Majceni odtis bo ostal na kartici, ne da bi črnilo umazalo vašega hišnega ljubljenčka. Naj se zatem suši 1–2 dni, preden ga za spomin vstavite v okvir.   Popoln je za pse in mačke..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Znamka: Pearhead® Model: 314
Preprosto pregnetite glino in jo razvaljajte. Nežno pritisnite tačko svojega kosmatega prijatelja v glino, vendar dovolj močno, da pusti odtis.   Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa. Ko je odtis narejen, uporabite priloženo ravnilo da u..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Znamka: Pearhead® Model: 475
Ustvarjanje odtisa   Nežno pritisnite tačko vašega hišnega ljubljenčka na glino, vendar dovolj močno, da naredite odtis. Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa, ki ga zatem zaokrožite z obročkom za oblikovanje in naredite luknjico za obeša..
9.95€
Brez DDV:8.16€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)