Meni
Košarica

Hišni ljubljenčki

Znamka: Pearhead® Model: 689
Testirano in odobreno za pse Odlično za srednje velike in velike pse Vključuje eno plišasto igračo za hišne ljubljenčke z vrvjo Materiali: vrv, pliš, polnilo in plastični piskač..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Znamka: Pearhead® Model: 315
Za ustvarjanje odtisa obrnite črnilo navzdol na dodano belo kartico in pritisnite tačko na blazinico Clean-Touch.  Majceni odtis bo ostal na kartici, ne da bi črnilo umazalo vašega hišnega ljubljenčka. Naj se zatem suši 1–2 dni, preden ga za spomin vstavite v okvir.   Popoln je za pse in mačke..
22.99€
Brez DDV:18.84€
Znamka: Pearhead® Model: 314
Preprosto pregnetite glino in jo razvaljajte. Nežno pritisnite tačko svojega kosmatega prijatelja v glino, vendar dovolj močno, da pusti odtis.   Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa. Ko je odtis narejen, uporabite priloženo ravnilo da u..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Znamka: Pearhead® Model: 313
Za ustvarjanje odtisa obrnite črnilo navzdol na belo kartico in pritisnite tačko na blazinico Clean-Touch. Majceni odtis bo ostal na kartici, ne da bi črnilo umazalo vašega hišnega ljubljenčka. Naj se zatem suši 1–2 dni, preden ga shranite za spomin.   Set vključuje: 1 črnilno blazinico ..
7.99€
Brez DDV:6.55€
Znamka: Pearhead® Model: 316
Preprosto pregnetite glino in jo razvaljajte do velikosti vključenega obroča za oblikovanje. Nežno pritisnite tačko vašega hišnega ljubljenčka na glino, vendar dovolj močno, da naredite odtis.   Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa, ki g..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)