Meni
Košarica

Hišni ljubljenčki

Znamka: Pearhead Model: 313
Za ustvarjanje odtisa obrnite črnilo navzdol na belo kartico in pritisnite tačko na blazinico Clean-Touch. Majceni odtis bo ostal na kartici, ne da bi črnilo umazalo vašega hišnega ljubljenčka. Naj se zatem suši 1–2 dni, preden ga shranite za spomin.     Set vključuje: 1 črnilno blazi..
6.95€
Brez DDV:5.70€
Znamka: Pearhead Model: 316
Preprosto pregnetite glino in jo razvaljajte do velikosti vključenega obroča za oblikovanje. Nežno pritisnite tačko vašega hišnega ljubljenčka na glino, vendar dovolj močno, da naredite odtis.   Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa, ki g..
9.95€
Brez DDV:8.16€
Znamka: Pearhead Model: 333
Nežno pritisnite tačko vašega hišnega ljubljenčka na glino, vendar dovolj močno, da naredite odtis. Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa. Ko končate, uporabite ravnilo okrog odtisa, da ustvarite obliko pravokotnika. Odtis pustite sušiti na zra..
23.95€
Brez DDV:19.63€
Znamka: Pearhead Model: 315
Za ustvarjanje odtisa obrnite črnilo navzdol na dodano belo kartico in pritisnite tačko na blazinico Clean-Touch.  Majceni odtis bo ostal na kartici, ne da bi črnilo umazalo vašega hišnega ljubljenčka. Naj se zatem suši 1–2 dni, preden ga za spomin vstavite v okvir.   Popoln je za pse in mačke..
21.95€
Brez DDV:17.99€
Znamka: Pearhead Model: 314
Preprosto pregnetite glino in jo razvaljajte. Nežno pritisnite tačko svojega kosmatega prijatelja v glino, vendar dovolj močno, da pusti odtis.   Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa. Ko je odtis narejen, uporabite priloženo ravnilo da u..
23.95€
Brez DDV:19.63€
Znamka: Pearhead Model: 475
Ustvarjanje odtisa   Nežno pritisnite tačko vašega hišnega ljubljenčka na glino, vendar dovolj močno, da naredite odtis. Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa, ki ga zatem zaokrožite z obročkom za oblikovanje in naredite luknjico za obeša..
9.95€
Brez DDV:8.16€
Znamka: Pearhead Model: 317
Ustvarjanje odtisa   Enostavno pregnetite glino in jo razvaljajte do velikosti vključenega obroča za oblikovanje. Nežno pritisnite tačko vašega hišnega ljubljenčka na glino, vendar dovolj močno, da naredite odtis.   Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne do..
9.95€
Brez DDV:8.16€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)