Meni
Košarica

Hišni ljubljenčki

Znamka: Pearhead® Model: 689
Testirano in odobreno za pse Odlično za srednje velike in velike pse Vključuje eno plišasto igračo za hišne ljubljenčke z vrvjo Materiali: vrv, pliš, polnilo in plastični piskač..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Pearhead® PET Pasja igrača The Real Santa Claus Pearhead® PET Pasja igrača The Real Santa Claus
-31 %
Znamka: Pearhead® Model: 690
Ta čudovita plišasta igrača je odlična za pse vseh velikosti Igrača je testirana in odobrena za pse Božiček ima plastični piskač in štiri močne vrvi, ki omogočajo igro na različne načine Ta trendovska in zabavna pasja igrača The Real Santa Claus je popolno darilo za vsakogar, ki ima psa, ..
8.99€ 12.99€
Brez DDV:7.37€
Pearhead® PET Božični odtis tačke z glino Pearhead® PET Božični odtis tačke z glino
-30 %
Znamka: Pearhead® Model: 475
Ustvarjanje odtisa   Nežno pritisnite tačko vašega hišnega ljubljenčka na glino, vendar dovolj močno, da naredite odtis. Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa, ki ga zatem zaokrožite z obročkom za oblikovanje in naredite luknjico za obeša..
6.99€ 9.99€
Brez DDV:5.73€
Znamka: Pearhead® Model: 315
Za ustvarjanje odtisa obrnite črnilo navzdol na dodano belo kartico in pritisnite tačko na blazinico Clean-Touch.  Majceni odtis bo ostal na kartici, ne da bi črnilo umazalo vašega hišnega ljubljenčka. Naj se zatem suši 1–2 dni, preden ga za spomin vstavite v okvir.   Popoln je za pse in mačke..
22.99€
Brez DDV:18.84€
Znamka: Pearhead® Model: 314
Preprosto pregnetite glino in jo razvaljajte. Nežno pritisnite tačko svojega kosmatega prijatelja v glino, vendar dovolj močno, da pusti odtis.   Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa. Ko je odtis narejen, uporabite priloženo ravnilo da u..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Znamka: Pearhead® Model: 313
Za ustvarjanje odtisa obrnite črnilo navzdol na belo kartico in pritisnite tačko na blazinico Clean-Touch. Majceni odtis bo ostal na kartici, ne da bi črnilo umazalo vašega hišnega ljubljenčka. Naj se zatem suši 1–2 dni, preden ga shranite za spomin.   Set vključuje: 1 črnilno blazinico ..
7.99€
Brez DDV:6.55€
Znamka: Pearhead® Model: 316
Preprosto pregnetite glino in jo razvaljajte do velikosti vključenega obroča za oblikovanje. Nežno pritisnite tačko vašega hišnega ljubljenčka na glino, vendar dovolj močno, da naredite odtis.   Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa, ki g..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)