Meni
Košarica

Blog RSS Feed

25 Jul Guest Blog: Kako izbrati igrače za malčka, ko si omejen s prostorom?
journal 0 479
Jaz, on in mala dvoletnica. Moja družinica. Čeprav sva dolgo premišljevala, ali bi se selila v moje rodne kraje, na sončno Goriško, sva se naposled odločila za življenje v Ljubljani. V bistvu sva ravn..
29 Mar Zajček Miffy: popolno velikonočno darilo
0 158
Od kod izhaja tradicija velikonočnega zajčka? Velikonočni zajček ima dolgo zgodovino in je povezan z različnimi poganskimi tradicijami. Začetki velikonočnega zajčka segajo v predkrščanske rituale, kj..
07 Mar 10 idej za premišljena in praktična darila za mamice
0 530
Mame so naše junakinje. Morda je to tvoja lastna mama - ženska, ki te je vzgajala tudi skozi tvojo uporniško fazo, nova mamica v tvojem krogu ali oseba, ki te je vedno podpirala, kot te mama. Ne gled..
16 Feb Zakaj izbrati namenski koš za plenice?
0 354
Ko bo vaš navihanček star 3 leta, boste ven zmetali približno 5000 umazanih plenic – in če jih boste dali v pravi koš, bo to opravilo veliko manj smrdelo. Mnogi ljudje so zadovoljni z uporabo običajne..
18 Jan 4 načini, kako lahko za vedno ohraniš majcene odtise rokic in nogic tvojega dojenčka
journal 0 142
Si kdaj želiš, da bi lahko zamrznila čas? Za tisti trenutek, ki ga starš nikoli ne pozabi. Ko je vse mirno, ti pa držiš svojega dojenčka v naročju in opazuješ njegovo nežno dihanje. Rokice in nogice s..
22 Apr Danes je svetovni dan Zemlje!
journal 0 205
Dan Zemlje praznujemo, da opozorimo, da je potrebno zaščititi planet pred stvarmi, kot sta onesnaževanje in krčenje gozdov. S sodelovanjem v dejavnostih, kot sta pobiranje smeti in sajenje dreves, nar..
25 Mar Guest Blog: Kako se rodi mama
0 468
Mama se rodi že nekaj časa pred otrokom. Prvo se rodi misel. Nekaterim že v otroštvu. Utrne se en takšen vpogled v prihodnost in želja, da bi mogoče enkrat imela svoje otroke, svoje bitje. Ampak enkr..
18 Mar Kako ti Bacek Ewan lahko pomaga pri uspavanju dojenčka?
sigels 0 393
Ewan je dragocen dar spanja: ustavi jok tvojega dojenčka, da mirno zaspi v nekaj minutah. Večkrat nagrajeni Ewan je pomagal pomiriti že veliko dojenčkov in malčkov po svetu in je seveda velik hit pri ..
12 May 5 napak mladih staršev v zvezi s spanjem njihovega dojenčka (in kako jih rešiti)
journal 0 232
Ste pokonci celo noč, ker vam je to v veselje? Ah, ne – vaš dojenček je tisti, zaradi katerega ste budni. Poskrbite za pravilen pristop k času za spanje vašega malčka – in se izognite tem 5 napakam, ..
Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)