Meni
Košarica

Plačila in dostava

 

1. Načini plačila
 

V spletni prodajalni so omogočeni naslednji načini plačila:
 

  • PLAČILO S PLAČILNIMI KARTICAMI

Plačilo s plačilnimi karticami poteka preko varnega plačilnega sistema Stripe. Podatki o karticah se ne shranjujejo v podjetju. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa in American Express.
 

  • PREKO PAYPALA

Plačilo s PayPal-om ali plačilo s kreditnimi karticami preko PayPal spletnega sistema, ki omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa in American Express). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti svojega PayPal uporabniškega računa. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.
 

  • PLAČILO PO POVZETJU (1,50€)

Naročene izdelke vam bomo poslali z dostavno službo. Pri plačilu po povzetju se dodatno zaračuna kupnina v vrednosti 1,50€. Račun poravnate ob prevzemu kurirju dostavne službe z gotovino ali plačilnimi karticami. Plačilo po povzetju na prevzemnem mestu Cesta dveh cesarjev 176 je možno samo z gotovino.
 

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU

Plačilo s predhodnim nakazilom. Predračun boste prejeli po e-pošti, rok plačila predračuna je pet (5) dni. Po poteku roka za plačilo ponudnik več ne jamči rezervacije za naročene izdelke. Naročilo bo odposlano po prejetju plačila na naš bančni račun.

SIGELS d.o.o.
Cesta dveh cesarjev 176
1000 Ljubljana

SI56 61000-0012283845
SWIFT (BIC koda): HDELSI22
DELAVSKA HRANILNICA d.d.

Sklic: številka vašega naročila oz. predračuna.


 

2. Načini dostave
 

  • DOSTAVNA SLUŽBA DPD (3,99€)

Če je blago na zalogi, se odpremi najkasneje v dveh (2) delovnih dneh od dneva plačila predračuna v primeru plačila po predračunu oz. od dneva plačila preko Paypala oz. od oddaje naročila v primeru plačila po povzetju oz. plačila s plačilnimi karticami.

Dobavni rok v Sloveniji za artikle na zalogi je običajno 2-5 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi v našem centralnem skladišču, se rok dobave celotnega naročila podaljša. Podatki o dobavljivosti so prikazani v opisu vsakega artikla in pod nazivom artikla v košarici. V primeru, da želite naročilo prejeti v dveh ločenih pošiljkah, se vam obračuna dodaten strošek dostave 3,99€ in dodatni 1,50€ v primeru plačila po povzetju.
 

  • OSEBNI PREVZEM - CESTA DVEH CESARJEV 176 (0,00€)

Ko bo vaš paket pripravljen, boste o tem obveščeni po e-mailu. Osebni prevzem je možen vsak delovni dan med 8:00 in 16:00 na naslovu Cesta dveh cesarjev 176, 1000 Ljubljana.

Kako do nas?

 

Želimo vam prijetno nakupovanje!
Vaša trgovina Pikepoke