Mame so naše junakinje. Morda je to tvoja lastna mama - ženska, ki te je vzgajala tudi skozi tvojo uporniško fazo, nova mamica v tvojem krogu ali oseba, ki te je vedno podpirala, kot te mama.

Ne glede na njeno vlogo v tvojem življenju si vsaka mama zasluži popolno darilo za svoj rojstni dan, materinski dan, božič - ali na katerikoli naključni dan v letu, samo zato, da jim pokažemo, da jih imamo radi.

Težava pa je v tem, da mame rečejo, da imajo že vse, ali pa nočejo povedati, kaj si pravzaprav želijo.

Materinski dan se bliža – če torej ne veš, kje začeti, smo zate poiskali premišljena in praktična darila za pomembne ženske v tvojem življenju v kombinaciji z rožami, ki jih podarjaš!

Na tem seznamu imamo nekaj odličnih izbir za mamice, kot so modne previjalne torbe, nosečniški dnevnik in enkratna steklenica za vodo za večkratno uporabo, ki bo postala del njene vsakdanje rutine.

Ne glede na to, kaj izbereš zanjo, ne pozabi dodati premišljene čestitke z osebnim sporočilom.


1. Zabaven kozarec za vino

Neizmerno ji bo všeč ta smešen, a praktičen kozarec - bonus točke, če ji zraven podariš steklenico njenega najljubšega rdečega ali belega vina!
 

2. Previjalna torba/nahrbtnik

Ta resnično popularna previjalna torba Leokid® je zelo priročna za sprehode po mestu ali v naravi. Ima nastavljive naramnice, ki omogočajo nošenje torbe na rami ali pa kot nahrbtnik, njen nevpadljiv, a modni videz pa zagotavlja, da bo lahko še dolgo v uporabi.
 

3. Nosečkin dnevnik spominov

Eno najlepših daril za nosečnico je dnevnik spominov nosečnosti. Pričakujoča mamica lahko tako zabeleži vsak dragoceni in posebni trenutek svoje nosečnosti, od velike novice do velikega prihoda.

 

4. Difuzor/vlažilec

Prikupna lučka in difuzor Rabbit&Friends kot lučka oddaja nežno svetlobo, difuzor/vlažilec pa omogoča aromaterapijo in prispeva k boljšemu, sproščenemu počutju. Zraven lahko priložiš še stekleničko njenega najljubšega eteričnega olja.

 

5. Praktičen potovalni kozarec s pokrovom

Podari ji nekaj malega, da jo opomni, da zmore vse. Ta edinstven potovalni kozarec iz nerjavečega jekla bo lahko vzela kamorkoli, pokrov pa bo poskrbel, da se tekočina ne polije.

 

6. Vrhunsko organsko kokosovo olje za vsako uporabo

Polno pomirjujočih naravnih hranil in maščobnih kislin, bo to čudovito večnamensko olje Kokoso Baby® negovalo in zaščitilo občutljivo kožo tako mamice kot dojenčka.
Kemijska sestava kokosovega olja je zaradi vsebnosti lavrinske kisline zelo podobna maščobno-kislinski sestavi v materinem mleku. Deluje antioksidativno, zato lahko zavira staranje, pospešuje celjenje in lajša vnetje kože. Na voljo tudi v potovalni velikosti.

 

7. Jeklenička/steklenica za vodo #Momlife

Steklenička za vodo za večkratno uporabo bo pomagala planetu (adijo, plastične steklenice) in tvoji mami pomagala ostati elegantna. Na voljo tudi za babice.

 

8. Velika skodelica za kavo

Ima tvoja mama raje tople napitke? Tale ‘oversize’ keramična skodelica Pearhead® je primerna tudi za največje ljubiteljice kave ;) Na voljo tudi za očete.

 

9. Lesena lučka in Bluetooth zvočnik

Pomagaj ji, da uživa v svoji disko glasbi s tem prenosnim zvočnikom Rabbit&Friends, ki s skandinavskim dizajnom poživi vsak prostor.

 

10. Klasični foto album

Foto album Pearhead® vsebuje 50 strani, ki imajo prostor za 200 slik. Ob vsaki sliki je tudi prostor za pisanje opomb, Chevron vzorec pa doda sodoben pridih. Darilo lahko polepšaš tako, da v prvih nekaj strani vstaviš fotografije, ki ji veliko pomenijo, in zraven zapišeš svoje prijetne spomine na skupna druženja.
 

Poglej vse izdelke za mamice >>