Meni
Košarica

Božična darila

Znamka: Pearhead® Model: 286
Kako ustvarim odtis? Enostavno prekrijte dojenčkovo dlan z belo barvo in na sprednjem delu okraska naredite podroben odtis. Pustite, da se odtis suši 12–24 ur. Poleg odtisa uporabite še vključeno pisalo in na okrasek napišite ime svojega malčka ali pa se pozabavajte in pustite, da malček t..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Znamka: Pearhead® Model: 778
Slinčki so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju, brez PVC-ja, FDA varni, za starost 6 mesecev in več. Slinčki za hrano za dojenčke Pearhead so popoln dodatek za fantka ali punčko doma ali na poti. Zaščitite vsa čudovita otroška oblačila svojega malčka, ko bo dosegel velik otroški mejnik in b..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Znamka: Pearhead® Model: 287
Kako ustvarim odtis? Enostavno pregnetite glino in jo razvaljajte do velikosti vključenega obroča za oblikovanje. Nežno pritisnite dojenčkovo roko ali nogo na glino, dovolj močno, da naredite odtis. Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odti..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Znamka: Pearhead® Model: 777
..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Pearhead® Komplet dobrodošlice za Božička Pearhead® Komplet dobrodošlice za Božička
-40 %
Znamka: Pearhead® Model: 385
Predstavljajte si veselje, ko boste sedeli z vašim malčkom in jim pomagali, da Božičku napišejo sporočilo, kako so pripravili prigrizek in zakaj so si zaslužili da so uvrščeni na ''spisek pridnih otrok'' v tem letu.    Po prihodu Božička in obdarovanju bodo z navdušenjem videli, da je Božiček po..
14.99€ 24.99€
Brez DDV:12.29€
Pearhead® PET Božični odtis tačke z glino Pearhead® PET Božični odtis tačke z glino
-30 %
Znamka: Pearhead® Model: 475
Ustvarjanje odtisa   Nežno pritisnite tačko vašega hišnega ljubljenčka na glino, vendar dovolj močno, da naredite odtis. Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa, ki ga zatem zaokrožite z obročkom za oblikovanje in naredite luknjico za obeša..
6.99€ 9.99€
Brez DDV:5.73€
Znamka: Pearhead® Model: 689
Testirano in odobreno za pse Odlično za srednje velike in velike pse Vključuje eno plišasto igračo za hišne ljubljenčke z vrvjo Materiali: vrv, pliš, polnilo in plastični piskač..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Pearhead® PET Pasja igrača The Real Santa Claus Pearhead® PET Pasja igrača The Real Santa Claus
-31 %
Znamka: Pearhead® Model: 690
Ta čudovita plišasta igrača je odlična za pse vseh velikosti Igrača je testirana in odobrena za pse Božiček ima plastični piskač in štiri močne vrvi, ki omogočajo igro na različne načine Ta trendovska in zabavna pasja igrača The Real Santa Claus je popolno darilo za vsakogar, ki ima psa, ..
8.99€ 12.99€
Brez DDV:7.37€
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)