Meni
Košarica

Sweet Dreamers Ewan Snuggly ninica - Vijolična

Sweet Dreamers Ewan Snuggly ninica - Vijolična
Sweet Dreamers Ewan Snuggly ninica - Vijolična
Sweet Dreamers Ewan Snuggly ninica - Vijolična
Sweet Dreamers Ewan Snuggly ninica - Vijolična
Sweet Dreamers Ewan Snuggly ninica - Vijolična

Ewan Snuggly ninica je super mehka ovčka, ki je malčki ne morejo nehati stiskati.

Ninica je ravno prav velika za male rokice, da jo držijo, raziskujejo in se z njo pocrkljajo.

12.99€
Brez DDV: 10.65€

Vzemite jo kamorkoli
Ewan Snuggly ninico lahko uporabljate doma ali na poti. Ninico lahko z ježki na repu enostavno namestite na voziček, avtomobilski sedež, posteljico… poleg tega pa lahko z repom spnete tudi grizalo ali dudo in tako poskrbite, da se ta ne izgubi in ostane vedno z malčkovo najljubšo ninico.

Senzorična igrača
Z različnimi materiali, kot sta svila in bombaž ter z vozli na nogicah spodbuja male prstke, da jo raziskujejo in spodbujajo motorični razvoj.

Pomirjanje
Mehak material je narejen tako, da se hitro naveže vonja mame, očeta ali doma, ki je malčku poznan in mu tako, ko ima ninico v svoji bližini ponuja še dodaten občutek varnosti, ko se umirjajo in padajo v miren spanec.

Ewan Snuggly ninica je tudi odličen par velikemu backu Ewanu, s katerim postajata obvezna produkta, ki razveseljujeta vse starše in naše malčke.

Ewan Snuggly ninica je primerna od rojstva, presega vse EU in UK standarde; ne predvaja glasbe, nima lučke in ne vsebuje baterij.

Dimenzije: višina 15cm, širina 20cm.

Za zagotavljanje zdravja vašega otroka je potrebno paziti na to, da so ninice ves čas čiste. Preden ninico date vašemu malčku, jo temeljito operite s toplo vodo in nekaj dodanega otroškega mila.
OPOMBA! Obvezno odstranite plastične dodatke in embalažo, preden ninico date otroku. Prosimo, shranite vse informacije o izdelku na dostopno mesto za kasnejšo uporabo. Ne puščajte otrok brez nadzora! Ročno pranje. Primerno za starost otroka 0+ mesecev.

Lynda je mama šestih otrok in izumiteljica izdelkov Sweet Dreamers. Ko se je rodil njen šesti otrok, Bradley, je nenehno jokal in vsako noč ga je bilo težavno uspavati. To je trajalo do dveh let in pol! Poskusila je vse, da bi ga pomirila, in je odkrila, da je eden najzanesljivejših načinov zatemniti luči, vklopiti sesalnik in ga zibati, ko je v postelji ... v nekaj minutah je zaspal!

To je bilo dobro, a kdo želi začeti sesati ob 2. uri zjutraj? Zato je po trgovinah in internetu iskala izdelke, ki bi ponovili te pogoje, in hitro ugotovila, da tam ni nič primernega. Odločila se je, da bo izumila vrsto izdelkov, ki ne bi le pomirjali nemirnih dojenčkov in malčkov, ampak bi tudi spodbujali oblikovanje zdravega vzorca spanja, da bi lahko imel vsakdo dober počitek.

Naslednjih nekaj let je problem raziskala globlje in preiskala dragocene prispevke strokovnjakov za spanje, univerzitetnih oddelkov in zdravstvenih delavcev. Posvetovala se je tudi z industrijo za nego dojenčkov in skupinami za oblikovanje izdelkov ter seveda anketirala številne starše z majhnimi dojenčki. Po 7-letnih raziskavah so nastali izdelki Sweet Dreamers.

Izdelki so s pomočjo strokovnjakov natančno oblikovani in raziskani. Upamo, da bodo izdelki za spanje Sweet Dreamers uresničili vaše sanje, če imate svojega malega "Bradleyja". Pobrskajte po izdelkih - morda vas le en klik loči od tega, da bi čas spanja spremenili v srečno, varno in koristno izkušnjo za vse.

 

Povezani izdelki