Meni
Košarica

Rockahula Darilni set modnih dodatkov - Ballet

Rockahula Darilni set modnih dodatkov - Ballet
Rockahula Darilni set modnih dodatkov - Ballet
-50 %
Rockahula Darilni set modnih dodatkov - Ballet
Rockahula Darilni set modnih dodatkov - Ballet
Rockahula Darilni set modnih dodatkov - Ballet

Ljubka darilna škatla Rockahula je popolno darilo za vse ambiciozne baletne plesalke!

V kompletu sta dve sponki za lase s satenom in svetlečimi srčki ter ogrlica in zapestnica z baletnimi copatki. Komplet je lepo predstavljen v darilni škatli, ki je popolne velikosti za obdarovanje tudi po pošti!

9.99€
19.99€
Brez DDV: 8.19€

Dimenzije darilne škatle: 22 cm x 15 cm

Starost: 3+ leta

Dobrodošli v svet dodatkov in daril Rockahula Kids, kjer sta igrivost in domišljija v središču!

Rockahula Kids je blagovna znamka butičnih dodatkov samo za otroke, ustanovljena leta 2013, zdaj nagrajena znamka, ki je prisotna v državah po vsem svetu.

Z zabavo in domišljijo v središču vsega, kar počnejo, je cilj njihovih dizajnov vzbuditi ustvarjalni duh pri otrocih in odražati njihov pogled na svet okoli sebe.

Svoje izdelke oblikujejo in izdelujejo tako, da so najboljši, kar so lahko – ne le zabavni, ampak varni za uporabo za otroke, izdelani so trajnostno in iz kakovostnih materialov, tako da jih lahko sčasoma predamo bratom in sestram ali prijateljem. Izdelke Rockahula Kids natančno preizkušajo, da zagotovijo, da sponke ostanejo na mestu in da se elastike raztegnejo, ne da bi se trgale – če izdelek ni funkcionalen in vzdržljiv, ne pride v ponudbo, ne glede na to, kako odličen je!

Rockahula praznuje raznolikost! Dekleta in fantje si zaslužijo izbiro glede vrste izdelkov, ki so jim na voljo – fantje se včasih radi poslužijo bleščic, prav tako pa veliko deklet ljubi dinozavre! Vsi otroci so različni in Rockahula to sprejema v izdelkih, ki jih oblikuje. Prav tako je bistveno, da v svojih podobah predstavljajo raznoliko mešanico otrok, saj se zavedajo, da je pomembno, da se otroci sami poistovetijo s podobami, ki jih vidijo.

Rockahula se posveča odgovorni proizvodnji. Sodelujejo s samo šestimi zaupanja vrednimi partnerji, s katerimi so zgradili močne in vzajemno spoštljive odnose, vsi pa so neodvisno revidirani. Embalaža izdelkov je izdelana iz 100-odstotno recikliranega kartona, tudi manjši list plastike na njihovih škatlah za ogrlice pa je mogoče reciklirati. 

Pri Rockahuli verjamejo, da je del dobrega poslovanja vračanje družbi. Zato 5 % čistega letnega dobička podarijo otroškim dobrodelnim organizacijam. Dve glavni dobrodelni organizaciji, ki ju podpirajo, sta Maternity Worldwide in Chance for Childhood – obe opravljata bistveno delo za pomoč otrokom in ogroženim materam.