Pearhead Nosečkin Dnevnik spominov

Cena z DDV: 16,95  €
Izdelek je na zalogi
Količina:  
Pearhead

Zabeležite vsak dragoceni in posebni trenutek svoje nosečnosti s Pearheadovim dnevnikom nosečnosti. Ta vodeni dnevnik vključuje 74 strani za poudarjanje vsakega trenutka od velike novice do velikega prihoda.

Vsak razdelek vključuje žepek za vstavljanje dojenčkovih posebnih dokumentov in strani za pisanje posebnih podrobnosti o vaši nosečnosti. Razdelki vključujejo: »the big news« (velika novica), »first doctor visit« (prvi obisk pri zdravniku), »first trimester« (prvo trimesečje), »second trimester« (drugo trimesečje), »third trimester« (tretje trimesečje), »planning«(načrtovanje)  in »the big arrival« (veliki prihod). Vsak razdelek ima strani za vaše najljubše nosečniške fotografije. Ta dnevnik je spiralno vezan in vključuje zunanji elastični pas, ki drži notranjost zaprto. Črni napis »My pregnancy journal« (Nosečniški dnevnik) stoji na sprednji strani tega belega dnevnika. Srčki so vtisnjeni z zlato folijo, vzorec »xoxo« pa v črno zlati barvi na sprednji in zadnji strani dnevnika, kar mu daje zabaven, moderen privdih. Strani dnevnika so narejene iz PU-materiala, ki je na dotik kot umetno usnje. Da bi bil dnevnik še prisrčnejši, lahko na njegovo sprednjo stran vstavite 10,16 cm x 12,7 cm sonogramsko sliko svojega malčka. Nikoli ne pozabite trenutkov svoje nosečnosti s Pearheadovim nosečniškim dnevnikom. Dimenzije izdelka: 19,05 cm x 23,49 cm x 2,22 cm; Fotografski vložek: 10,16 cm x 12,7 cm.

Zabeležite vsak dragoceni trenutek svoje nosečnosti s Pearheadovim nosečniškim dnevnikom

  • Vključuje 74 strani.Fotografski vložek: 10,16 cm x 12,7 cm
  • Z zlato folijo natisnjeni srčki
  • Črna napisa na dnevniku »My pregnancy journal« (Moj nosečniški dnevnik) in »xoxo«
  • Spiralna vezava
  • PU-material naslovnice, papir in elastični pas
  • Dimenzije izdelka: 19,05 cm x 23,49 cm x 2,22 cm
  • Dimenzije embalaže: 19,05 cm x 23,49 cm x 2,22 cm


Objavite vaše slikice tudi na našem Instagram profilu. #pikepoke.si

zapri Na spletnih straneh pikepoke.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti,
ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.