Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pikepoke/public_html/storage/modification/catalog/model/journal3/filter.php on line 795Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pikepoke/public_html/storage/modification/catalog/model/journal3/filter.php on line 815 Outlet | Pikepoke.si
Meni
Košarica

Outlet

Pearhead Clean-Touch Odtis s črnilom - Črna - POŠKODOVANA EMBALAŽA Pearhead Clean-Touch Odtis s črnilom - Črna - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-21 %
Znamka: Pearhead® Model: 5059
Kako ustvarim odtis? Za ustvarjanje odtisa obrnite črnilo navzdol na dodano belo kartico in pritisnite dojenčkovo roko ali nogo na blazinico Clean-touch. Majceni odtis bo ostal na kartici, ne da bi črnilo umazalo vašega dojenčka! Naj se zatem suši 1–2 dni, preden iz nje naredite spominček. Set v..
5.49€ 6.99€
Brez DDV:4.50€
Pearhead Lesene kocke Baby age - Siva - POŠKODOVANA EMBALAŽA Pearhead Lesene kocke Baby age - Siva - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-21 %
Znamka: Pearhead® Model: 5063
Enostavno postavite kocke poleg dojenčka, posnemite čudovito fotografijo in jo delite na svojih družabnih omrežjih. Zabavajte se v času, ko dojenček odrašča v malčka, in njegovem prvem dnevu v šoli s temi kockami! Kocke vključujejo številke od 0 do 9, z dvema številkama 0, dvema številkama 1 in d..
18.99€ 23.99€
Brez DDV:15.57€
Pearhead Leseni letter board, slika in Clean-Touch odtis - POŠKODOVANA EMBALAŽA Pearhead Leseni letter board, slika in Clean-Touch odtis - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-20 %
Znamka: Pearhead® Model: 5054
S stojalom in obešalom lahko tablico namestite na steno sobice, doma ali v pisarni, na mizo ali polico.   Popolno prilagodljivo darilo za bodoče ali novopečene starše, ki bodo radi uporabljali tablico znova in znova za označevanje mejnikov, ko otrok raste.    Ne glede na to, ali vaš doje..
19.99€ 24.99€
Brez DDV:16.39€
Ubbi Darilni set - Igrače za kopanje - POŠKODOVANA EMBALAŽA Ubbi Darilni set - Igrače za kopanje - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-30 %
Znamka: Ubbi® Model: 5057
Najboljši del Ubbi igračk za kopanje - pranje v pomivalnem stroju! Nič več napornega čiščenja ali dezinficiranja in brez nabiranja plesni. Preprosto položite igračke v pomivalni stroj za enostavno čiščenje. Ni časa za pranje v  pomivalnem stroju? Brez težav, preprosto jih sperite in igračke so pr..
34.99€ 49.99€
Brez DDV:28.68€
ZAZU Mehka igrača s pomirjujočimi zvoki Kuža Dex - POŠKODOVANA EMBALAŽA ZAZU Mehka igrača s pomirjujočimi zvoki Kuža Dex - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-20 %
Znamka: Zazu Model: 5061
6 različnih zvokov Poleg bitja srca predvaja zvok slapa in štiri pomirjujoče melodije, ki uspešno in hitro umirijo in popeljejo malčke v spanje oziroma poskrbijo, da če se prebudijo čez noč takoj ponovno zaspijo. Aktivacija s tresenjem Glasba oz. zvok se enostavno aktivirajo takoj, ko igračo ..
27.99€ 34.99€
Brez DDV:22.94€
ZAZU Mehka igrača s pomirjujočimi zvoki ovčka Liz - POŠKODOVANA EMBALAŽA ZAZU Mehka igrača s pomirjujočimi zvoki ovčka Liz - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-20 %
Znamka: Zazu Model: 5060
6 različnih zvokov Poleg bitja srca predvaja zvok slapa in štiri pomirjujoče melodije, ki uspešno in hitro umirijo in popeljejo malčke v spanje oziroma poskrbijo, da če se prebudijo čez noč takoj ponovno zaspijo. Aktivacija s tresenjem Glasba oz. zvok se enostavno aktivirajo takoj, ko igračo ..
27.99€ 34.99€
Brez DDV:22.94€
ZAZU Pametna nočna lučka Medo Billy - Green - POŠKODOVANA EMBALAŽA ZAZU Pametna nočna lučka Medo Billy - Green - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-19 %
Znamka: Zazu Model: 5058
Kompaktna nočna lučka, ki se napaja iz baterij ali električnega omrežja. Lahko sveti celo noč ali pa jo nastavimo na samodejni izklop. Zvočni senzor Zasveti, če se vaš otrok zbudi. Zvočni senzor zazna, da se je vaš otrok ponoči prebudil in se preklopi na svetenje toplo žareče svetlobe. Časo..
34.99€ 42.99€
Brez DDV:28.68€
Pearhead Moji Mali Odtisi v škatlici - siva - POŠKODOVANA EMBALAŽA Pearhead Moji Mali Odtisi v škatlici - siva - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-53 %
Znamka: Pearhead® Model: 5044
Kako ustvarim odtis? Enostavno pregnetite glino in jo ročno razvaljajte do velikosti škatlice. Uporabite škatlico za odstranitev odvečne gline in ustvarite popolno obliko. Zatem pritisnite dojenčkovo roko in nogo posebej v glino. Storite to nežno, vendar dovolj močno, da naredite odtis. ..
6.99€ 14.99€
Brez DDV:5.73€
Pearhead Komplet dobrodošlice za Božička - Izdelek z napako Pearhead Komplet dobrodošlice za Božička - Izdelek z napako
-46 %
Znamka: Pearhead® Model: 385
Izdelek ima samo manjšo pikico pri črki R, vse ostalo brezhibno.     Predstavljajte si veselje, ko boste sedeli z vašim malčkom in jim pomagali, da Božičku napišejo sporočilo, kako so pripravili prigrizek in zakaj so si zaslužili da so uvrščeni na ''spisek pridnih otrok'' v tem letu.    ..
12.99€ 23.99€
Brez DDV:10.65€
Miffy zajček mehka igrača Santa - 33 cm - Izdelek z napako -60%
-60 %
Znamka: Bon Ton Toys Model: 604
Nizozemski umetnik Dick Bruna je leta 1955 ustvaril ikonični lik zajčka s svojimi takoj prepoznavnimi minimalističnimi potezami. Na počitnicah je Bruna svojemu sinu Sierku pred spanjem pripovedoval zgodbe o malem belem zajčku, ki se je sprehajal po vrtu njihove počitniške hiše. Ta zajček je posta..
12.79€ 31.99€
Brez DDV:10.48€
Pearhead Leseni sonogram okvir - Love at first sight - POŠKODOVANA EMBALAŽA Pearhead Leseni sonogram okvir - Love at first sight - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-22 %
Znamka: Pearhead® Model: 5053
Okvir vključuje leseno stojalo za enostavno postavljanje na katero koli mizo ali polico. Leseni okvir je nevtralen, zato je popoln dekor za fantovsko ali dekliško sobico. Dimenzije: 21 x 20,3 x 1,6 cm  ..
13.99€ 17.99€
Brez DDV:11.47€
Pearhead okvir - Collage Love you to the Moon and Back - POŠKODOVANA EMBALAŽA Pearhead okvir - Collage Love you to the Moon and Back - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-24 %
Znamka: Pearhead® Model: 5045
Prilagodite ta čudoviti okvir s tremi fotografijami vašega malčka skupaj z njihovim odtisom rok in odtisom nog. Vključena blazinica s čisto barvo na dotik pomeni, da se otroške noge nikoli ne dotikajo črnila. Enostaven za uporabo in nestrupen. Umetniško delo vključuje napis „Love you to the..
24.99€ 32.99€
Brez DDV:20.48€
Sweet Dreamers Bacek Ewan - Vijoličen - POŠKODOVANA EMBALAŽA Sweet Dreamers Bacek Ewan - Vijoličen - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-23 %
Znamka: Sweet Dreamers™ Model: 5056
Ewan ima: prikupen izgled zvok bitja materinega srca zvok maternice zvok dežja zvok harfe zvok sesalca nežen mehek roza sij 20-minutni časovnik z avtomatskim izklopom uravnalnik zvoka možnost namestitve s sprijemalnim trakom   Ewan seveda ni navaden bacek. Ogromno raz..
32.99€ 42.99€
Brez DDV:27.04€
Pearhead okvir - Sonogram Coming Soon Pearhead okvir - Sonogram Coming Soon
-44 %
Znamka: Pearhead® Model: 620
Pearheadov okvir za sonogram je popoln način, da slavite prihod svojega dojenčka. Vključuje stojalo in kaveljčke za obešanje. Vključuje zaščitni pokrov. Beli okvir Les in standardno steklo..
9.99€ 17.99€
Brez DDV:8.19€
Ubbi Set 4 igračk za kopanje - POŠKODOVANA EMBALAŽA Ubbi Set 4 igračk za kopanje - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-18 %
Znamka: Ubbi® Model: 5048
Senzorične igračke Ubbi vodne igračke so za vaše malčke odlična igra za kopel in poskrbijo, da je kopanje še bolj zabavno! Vsak paket je opremljen s štirimi živahnimi igračkami, ki so enostavne za prenašanje in spodbujajo razvoj koordinacije in domišljije rok in oči! Mix’n’Match Vsaka igračka..
8.99€ 10.99€
Brez DDV:7.37€
ZAZU Pametna nočna lučka sova LOU - modra - VZOREC ZAZU Pametna nočna lučka sova LOU - modra - VZOREC
-30 %
Znamka: Zazu Model: 5024
Kompaktna lučka, ki se napaja iz baterij ali električnega omrežja. Lahko sveti celo noč ali pa jo nastavimo na samodejni izklop. Zvočni senzor Zasveti, če se vaš otrok zbudi. Zvočni senzor zazna, da se je vaš otrok ponoči prebudil in se preklopi na svetenje toplo žareče svetlobe. Časovnik s..
29.99€ 42.99€
Brez DDV:24.58€
Glasbeni zvezdni projektor s pomirjujočimi zvoki – Zvezdica bela - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-27 %
Znamka: Little Chick London Model: 5020
Little Chick glasbeni zvezdni projektor je čudovit in obvezen pripomoček za vsako sobico. Uporaben in odličen je za uspavanje malčkov in kot nočna lučka. Z prikupno obliko in nežnimi barvami je primeren za vsako sobico.   Mehak zunanji del v obliki zvezdice z projektorjem za projiciranje ..
21.99€ 29.99€
Brez DDV:18.02€
Pearhead Otroški odtis za spomin - bel - POŠKODOVANA EMBALAŽA Pearhead Otroški odtis za spomin - bel - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-20 %
Znamka: Pearhead® Model: 5006
Kako ustvarim odtis? Enostavno pregnetite glino in jo razvaljajte do velikosti vključenega obroča za oblikovanje. Nežno pritisnite dojenčkovo roko ali nogo na glino, vendar dovolj močno, da naredite odtis. Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega..
7.99€ 9.95€
Brez DDV:6.55€
ZAZU mehka igrača muca Chloe - POŠKODOVANA EMBALAŽA ZAZU mehka igrača muca Chloe - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-29 %
Znamka: Zazu Model: 5002
Ob pritisku leve nogice – simbol note Chloe bo začela prepevati pesmico: ‘If you are happy and you know it clap your hands’ in ploskati z rokicami.   Ob pritisku desne nogice – simbol trikotnika Chloe se bo začela igrati, ploskati in spodbujala otroka da ploska z njo s petjem pesmice: ‘C..
24.99€ 34.99€
Brez DDV:20.48€
ZAZU Pametna nočna lučka sova LOU - siva - VZOREC ZAZU Pametna nočna lučka sova LOU - siva - VZOREC
-30 %
Znamka: Zazu Model: 5030
Kompaktna lučka, ki se napaja iz baterij ali električnega omrežja. Lahko sveti celo noč ali pa jo nastavimo na samodejni izklop. Zvočni senzor Zasveti, če se vaš otrok zbudi. Zvočni senzor zazna, da se je vaš otrok ponoči prebudil in se preklopi na svetenje toplo žareče svetlobe. Časovnik s..
29.99€ 42.99€
Brez DDV:24.58€
ZAZU Pametna nočna lučka sova LOU - roza - POŠKODOVANA EMBALAŽA ZAZU Pametna nočna lučka sova LOU - roza - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-19 %
Znamka: Zazu Model: 5012
Kompaktna lučka, ki se napaja iz baterij ali električnega omrežja. Lahko sveti celo noč ali pa jo nastavimo na samodejni izklop. Zvočni senzor Zasveti, če se vaš otrok zbudi. Zvočni senzor zazna, da se je vaš otrok ponoči prebudil in se preklopi na svetenje toplo žareče svetlobe. Časovnik s..
34.99€ 42.99€
Brez DDV:28.68€
Pearhead Okvir - Odtis rok za vso družino - POŠKODOVANA EMBALAŽA Pearhead Okvir - Odtis rok za vso družino - POŠKODOVANA EMBALAŽA
-21 %
Znamka: Pearhead® Model: 5005
Kako ustvarimo odtise? Vaša družina lahko izbira med  modro, roza, zeleno ali sivo barvo, ki so vključene v ta okvir. Enostavno postavite izbrano barvo na svojo roko in pritisnite navzdol na vključeno ozadje. Začnite z očkovo roko in končajte z dojenčkovo! Barva je 100-odstotno varna za do..
18.99€ 23.95€
Brez DDV:15.57€
ZAZU Pametna nočna lučka sova LOU - roza - VZOREC ZAZU Pametna nočna lučka sova LOU - roza - VZOREC
-30 %
Znamka: Zazu Model: 5031
Kompaktna lučka, ki se napaja iz baterij ali električnega omrežja. Lahko sveti celo noč ali pa jo nastavimo na samodejni izklop. Zvočni senzor Zasveti, če se vaš otrok zbudi. Zvočni senzor zazna, da se je vaš otrok ponoči prebudil in se preklopi na svetenje toplo žareče svetlobe. Časovnik s..
29.99€ 42.99€
Brez DDV:24.58€
Prikazujem 1 od 24 do 31 (2 strani)