Meni
Košarica

MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky

MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
-25 %
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky
MOES Igralne kocke iz pene Puzzle Sky

Te zabavne MOES kocke Puzzle so sestavljene iz 11 edinstvenih kock v enem kompletu in ponujajo ure in ure zabave!

Pustite domišljiji prosto pot in zgradite najbolj edinstvene stolpe, gradove in zgradbe.

Komplet igralnih kock Puzzle Sky je primeren tako za najmlajše kot tudi za bolj izkušene graditelje, ki lahko sestavijo zahtevnejše strukture in karkoli jim narekuje njihova kreativnost – skratka, odprta igra brez navodil!

Namig: Igralne kocke lahko kombinirate tudi z večjimi kockami iz zbirke Sky za barvno usklajenost in še večjo zabavo!

Starost: 1+

 • Zaloga: Na zalogi
 • Znamka: MOES
29.99€
39.99€
Brez DDV: 24.58€

Kaj so igrače MOES?

So igrače iz lahke, trdne in vzdržljive EVA pene, ki so premišljeno zasnovane tako, da vzpodbujajo motoriko, domišljijo in odprto igro.
 

Trajnostne igrače za vse starosti

Igrače iz pene MOES rastejo z vašo družino in so primerne za otroke od 1 leta naprej. Izjemno lahek material daje vsakomur možnost premikanja ali dvigovanja delov brez napora, tudi našim najmlajšim.
 

Multifunkcionalne in domišljijske

Izdelki MOES ne le spodbujajo motorične sposobnosti in ustvarjalnosti, ampak vabijo tudi k interakciji. Na igrače se tako dojenčki kot večji otroci lahko naslanjajo, jih uporabljajo kot stol, stopnico ali pručko, na njih lovijo ravnotežje, se z njimi igrajo v notranjih in zunanjih prostorih ter v vodi, z njimi gradijo, jih kotalijo, plezajo po njih ali jih kombinirajo s svojimi ostalimi igračami - kamorkoli jih popelje domišljija!
 

Primerne za zunanjo uporabo

Igrače MOES se lahko uporabljajo zunaj! Priporočamo, da igrače ne izpostavljate močni sončni svetlobi neprekinjeno ali dlje časa, saj to lahko povzroči razbarvanje.
 

Odporne na vodo

Igrače MOES se lahko uporabljajo v vodi! Priporočamo, da igrač ne puščate v vodi dlje časa ali neprekinjeno, da preprečite poškodbe.
 

Prefinjen design

MOES ustvarja brezčasne dizajne, ki se prilegajo vsakemu interierju. Tako osrečijo ne le otroka, ampak tudi starše. Poleg tega to spodbuja spontanost igranja, saj lahko izdelki vedno ostanejo v prostoru in so takoj pripravljeni za uporabo. Dom z otroci mora navsezadnje zaznamovati njihova prisotnost - torej lahko pustite MOES ležati tam, kjer je! :)
 

Preproste za čiščenje

Igrače iz pene se očistijo hitro in preprosto z vlažno krpo ali mokrim robčkom, lahko pa jih operemo tudi v pomivalnem stroju.
 

Kako so zasnovane igrače MOES?

MOES največji vir navdiha dobijo v naravi. Otrokom želijo približati vso lepoto, ki nam jo ponuja mati Zemlja in jih popeljati na potovanje po svetu, ki ga bodo začrtale njihove sodobne zbirke igrač. Prepoznavanje je pomemben element pri določanju novih oblik in figur, zato njihovo ciljno publiko tesno vključujejo v fazo oblikovanja. Otroci so neverjetno ustvarjalni in skupaj z njimi izdelki dobijo končno podobo!
 Pogosta vprašanja & opozorila

Iz česa so izdelani izdelki MOES? Ali so materiali varni?

 • Izdelki MOES so izdelani iz EVA pene. Ta pena ima mehko, a trdno strukturo. Ker je tudi zelo lahka, so  izdelki enostavni za premikanje (tudi za najmanjše med nami).
 • Seveda so vsi MOES izdelki netoksični (brez ftalatov in BPA) in testirani do najmanjše podrobnosti po evropskih standardih (EN71 varnost igrač).
 • Ker so  izdelki izdelani iz EVA pene, so tudi rahlo deformabilni. To pomeni, da lahko sledi ugrizov ali druge oblike odtisov ostanejo vidne na izdelku.

Koliko teže lahko izdelek prenese?
V povprečju lahko izdelki MOES prenesejo 40 do 50 kg. Če se to razlikuje, bo to navedeno na škatli ali priročniku.

Opozorila

 • Oblike otroke izzivajo k učenju novih motoričnih veščin. Zato je priporočljivo, da igra poteka pod nadzorom odrasle osebe. Različne primere igre lahko najdete na spletni strani MOES in v embalaži izdelka, ki ste ga kupili.
 • Izdelke je treba uporabljati zelo previdno, saj je potrebna določena spretnost, da se izognete padcem, ki bi lahko povzročili poškodbe.
 • Otrokom, mlajšim od 3 let, svetujemo, da izdelke vedno uporabljajo za guganje, ravnotežje, plezanje, gradnjo poti itd. pod nadzorom odrasle osebe.
 • Artikle vedno uporabljajte na ravni površini za igro, sedenje, gradnjo,... . Tukaj vedno svetujemo, da se večji predmeti, kot so igralne kocke, vedno uporabljajo vodoravno na ravni površini z največjo možno kontaktno površino za največjo stabilnost med igro.
 • Kot starš ali odrasel se vedno zavedajte različnih iger in možnosti uporabe pri zibanju, kotaljenju, nagibanju, ravnotežju, gradnji proge itd.
 • Poskrbite, da bo otrok vedno kos priložnosti ali izzivu odprte igre.
 • Nikoli ne dovolite, da bi se vaš otrok brez nadzora igral v vodi, bazenu, kadi ali prhi.
 • Izdelek hranite stran od virov toplote. Priporočamo, da izdelke hranite dovolj stran od ognja in ogrevanja.
 • Nevarnost zadušitve: Da se izognete zadušitvi - ne jejte.
 • Barve in oblike se lahko nekoliko razlikujejo od izdelka do izdelka. Vsak MOES je tako rekoč 100% edinstven!

MOES je belgijska blagovna znamka, ki razvija igrače s trajnostnim dizajnom. Njihov cilj je s sodobnimi in unikatnimi kreacijami na zabaven in izviren način spodbujati otroško ustvarjalnost in motorične sposobnosti.

Pri Moesu močno verjamejo v "odprto igro". Ustvarjajo igrače, ki otroke spodbujajo k uporabi in razvoju lastne domišljije. Njihovi dizajni niso le funkcionalni, ampak se tudi brezhibno prilegajo vsakemu interierju. Tako ne razveselijo samo otroka, ampak tudi starše. Poleg tega to spodbuja spontanost igranja. Izdelke lahko vedno pustimo v prostoru in so takoj pripravljeni za uporabo. Dom z otroki mora navsezadnje zaznamovati njihova prisotnost. Torej pustite ta MOES ležati, kjer je! :)

Vsestranskost MOES izdelkov presega igrače; lahko se uporabljajo tudi kot klop, stopnica, stolček in še kaj, kar otrokovemu vsakdanjemu življenju doda praktičen in funkcionalen vidik. Lahko služijo tudi kot okras v dnevni ali otroški sobi.

Izdelki MOES ne le spodbujajo motorične sposobnosti in ustvarjalnost, ampak vabijo tudi k interakciji in timskemu delu. Vsak kos vabi k odkrivanju in ponuja nešteto možnosti kombinacij med igro. To je ključnega pomena! Doživite zabavne in nepozabne trenutke skupaj s celotno družino, prijatelji, babico in dedkom. Izdelki so primerni za različne starosti in rastejo z otroki. Majhni ali veliki, vsi se lahko zabavajo z Moes!

Seveda je varnost vašega otroka zelo pomembna. Zato so izdelki vedno obsežno testirani, preden pridejo na trg. Material EVA pena, ki ga uporabljajo, je mehak, vendar trden, kar otrokom omogoča varno igro. EVA peno je poleg tega enostavno prati, reciklirati in ne vsebuje strupenih snovi, tako da lahko starši brez skrbi gledajo, medtem ko otroci uživajo v igračah MOES.

Pri Moesu si prizadevajo ne samo zagotavljati visokokakovostne igrače, ampak tudi pozitivno vplivati ​​na življenja otrok in svet okoli nas. Njihova strast jih nenehno žene k ustvarjanju inovativnih modelov, ki spodbujajo igrivo učenje.

Odkrijte svet Moesa, kjer se igra, ustvarjalnost in trajnost združijo, da navdihujejo in pustijo otroški domišljiji, da se razcveti!

Povezani izdelki