Meni
Košarica

Rockahula Otroški nahrbtnik Colour Pop Rainbow - VZOREC

Rockahula Otroški nahrbtnik Colour Pop Rainbow - VZOREC
Rockahula Otroški nahrbtnik Colour Pop Rainbow - VZOREC
-29 %
Rockahula Otroški nahrbtnik Colour Pop Rainbow - VZOREC
Rockahula Otroški nahrbtnik Colour Pop Rainbow - VZOREC
Rockahula Otroški nahrbtnik Colour Pop Rainbow - VZOREC

Pojdite v šolo v barvitem slogu z zabavnim mavričnim nahrbtnikom Rockahula! Ta nahrbtnik iz čudovite rjave tkanine z belimi pikami in svetlo mavrico je v celoti podložen s srčkanim potiskom in ima ročaj za nošenje, sprednji žep, mrežo za steklenice in nastavljive naramnice.

Dimenzije nahrbtnika: 34 cm x 23,5 cm x 9 cm.

Zaradi majhnih delov ni primerno za otroke, ki so mlajši od 36 mesecev.

24.99€
34.99€
Brez DDV: 20.48€

Dobrodošli v svet dodatkov in daril Rockahula Kids, kjer sta igrivost in domišljija v središču!

Rockahula Kids je blagovna znamka butičnih dodatkov samo za otroke, ustanovljena leta 2013, zdaj nagrajena znamka, ki je prisotna v državah po vsem svetu. Z zabavo in domišljijo v središču vsega, kar počnejo, je cilj njihovih dizajnov vzbuditi ustvarjalni duh pri otrocih in odražati njihov pogled na svet okoli sebe.

Svoje izdelke oblikujejo in izdelujejo tako, da so najboljši, kar so lahko – ne le zabavni, ampak varni za uporabo za otroke, izdelani so trajnostno in iz kakovostnih materialov, tako da jih lahko sčasoma predamo bratom in sestram ali prijateljem. Izdelke Rockahula Kids natančno preizkušajo, da zagotovijo, da sponke ostanejo na mestu in da se elastike raztegnejo, ne da bi se trgale – če izdelek ni funkcionalen in vzdržljiv, ne pride v ponudbo, ne glede na to, kako odličen je!

Rockahula praznuje tudi raznolikost! Dekleta in fantje si zaslužijo izbiro glede vrste izdelkov, ki so jim na voljo – fantje se včasih radi poslužijo bleščic, prav tako pa veliko deklet ljubi dinozavre! Vsi otroci so različni in Rockahula to sprejema v izdelkih, ki jih oblikuje. Prav tako je bistveno, da v svojih podobah predstavljajo raznoliko mešanico otrok, saj se zavedajo, da je pomembno, da se otroci sami poistovetijo s podobami, ki jih vidijo.

Rockahula se posveča odgovorni proizvodnji. Sodelujejo s samo šestimi zaupanja vrednimi partnerji, s katerimi so zgradili močne in vzajemno spoštljive odnose, vsi pa so neodvisno revidirani. Embalaža izdelkov je izdelana iz 100-odstotno recikliranega kartona, manjši list plastike na njihovih škatlah za ogrlice pa je mogoče reciklirati. 

Pri Rockahuli verjamejo, da je del dobrega poslovanja vračanje družbi. Zato 5 % čistega letnega dobička podarijo otroškim dobrodelnim organizacijam. Dve glavni dobrodelni organizaciji, ki ju podpirajo, sta Maternity Worldwide in Chance for Childhood – obe opravljata bistveno delo za pomoč otrokom in ogroženim materam.

Povezani izdelki